Hundetegn-rund.plastic-red-dingo.Hundetegn-rund.plastic-red-dingo.

Hundetegn Rund Plast

139,00 DKK

Hundetegn Cirkel Plast M

Hundetegn Cirkel Plast M fra RED DINGO er dybde graveret og lavet i kvalitets plast således. Tegnet er dybdegarveret, støjsvagt og vejer ikke meget, derfor, velegnet til mindre hunde.

 

Ryd
Varenummer (SKU): Hundetegn Rund Plast M - Plast-4CL 1 Kategorier: , , Tags: , , ,

Hundetegn Rund Plast

Hundetegn Rund  Plast M fra RED DINGO er dybde graveret og lavet i kvalitets plast således. Tegnet er dybdegarveret, støjsvagt og vejer ikke meget, derfor, velegnet til mindre hunde.Let og støjsvag hundetegn i hårdt plast. De kan vælge mellem 10  forskellig farver. Praktisk hjerte hundetegn i hård plast. Vejer tæt på ingenting. Navneskiltet kan fås i 10 farver og 3 str. Bestilling BESTIL dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i vores tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse. Vær opmærksom på Hundeloven der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr. Leveringstid Ca.

  • Tegn sendes direkte til dig fra gravøren
  • Tegn udført i rustfrit stål inkl. gravering
  • Tegnet er dybde graveret og en god kvalitet
  • Lækkert hundetegn udført i hård plast
  • Det sendes fragt frit- hvis ikke der er andet i ordre.
  • Der følger ring med til fastgørelse af tegnet til halsbånd
  • Leveringstiden er 10-15 hverdage (Post Danmark)

Red Dingo

Red Dingo er kvalitets tegn, der er produceret i hård palst, Alminium eller rustfrit stål. De er 100% nikkelfri og dybdegraveret! Et ID-tegn forøger dine chancer for at få din firbenede pels ven hjem igen, hvis den er kommet på afveje. Lad folk, der finder dit kæledyr, hjælpe det hjem til dig igen. Vi har et kæmpe sortiment af  Hundetegn fra Red Dingo samt Kattetegn  – og det bliver kun større og større, da vi løbende tilføjer flere tegn!

Står du med spørgsmål

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Vægt 0.05 kg
Størrelse

S, M, L

Farve

Sort, Brun, Blå, Lyseblå, Grøn, Orange, Gul, Rød, Lilla, Lyserød, Pink

Mærke

Red Dingo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Rund Plast”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen