Hundetegn-stål-messing-red-dingoHundetegn-stål-messing-red-dingo

Hundetegn Rund

139,00 DKK

.Hundetegn Rund S

Rustfritstål eller messsing – fra Red Dingo er dybde graveret inkl. ring til fastgørelse, livslang garanti på gravering

 

Ryd
Hundetegn Rund S

Hundetegn fra Red Dingo  der står for kvalitet

Hundetegnet er nikkelfrit. Livslang garanti på graveringen. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk.

Klassisk hundetegn rundt i rustfri stål eller messing. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Livslang garanti på graveringen. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk.

OBS: ved Bestilling Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse. Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Vægt 0.1 kg
Vælg en variant

Stål, Messing

Vælg en variant

Messing, Stål

Størrelse

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Rund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen