Hundetegn Tribal Hjerte

139,00 DKK

..Hundetegn Tribal Hjerte M

Er smukt og enkelt,  udført i rustfrit stål og belagt med farvet emalje. Høj kvalitet der holder både gravering og farve.

 

Ryd

Hundetegn Tribal Hjerte M

Hundetegn med dobbelt hjerte udført i rustfrit stål og belagt med farvet emalje. Høj kvalitet der holder både gravering og farve.

Hundetegn Tribal Hjerte small. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

Hundetegn Tribal Hjerte smukt og enkel  small. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 11 forskellige farver og 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

OBS: Ved Bestilling Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse. Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Vægt 0.05 kg
Farve

Brun, Mørkeblå, Sort, Grøn, Lilla, Lyseblå, Rød, Orange, Gul, Lyserød, Pink

Farve

Sort, Brun, Lyseblå, Grøn, Orange, Gul, Rød, Lilla, Lyserød, Mørkeblå, Pink

Størrelse

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Tribal Hjerte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen