Hunter-ALU-strong HundehalsbåndHunter-ALU-strong Hundehalsbånd

Hunter ALU-strong

119,00 DKK229,95 DKK

H.HB ALU-strong

Hundehalsbånd nylon i det velkendte brand der står for top tunet detaljer i en kvalitet du kender hos Hunter. Et super praktisk halsbånd der er let kan åbne og lukkes. Det har en trækkraft på ca. 200 kg, afhængigt af størrelsen på halsbåndet.

 

 

Ryd

Hunter ALU-strong Hunde halsbånd

Hunter ALU-strong Hunde halsbånd nylon i det velkendte brand der står for top tunet detaljer i en kvalitet du kender hos Hunter. Et super praktisk halsbånd der er let kan åbne og lukkes. Det har en trækkraft på ca. 200 kg, det afhænger selvfølgelig af størrelsen på halsbåndet. Halsbåndet kan indstilles trinløs på grund af en metalglider. Alu-strong låsen er desuden rusfri.  Der kan købes både liner og hunde seler der matcher farver der er i H.HB ALU-strong hundehalsbånd.

Her er der en af de stærke og mest solgte nylon halsbånd og det er ene og alene på grund af den gode kvalitet Hunter står for. Hunter er klart det bedste kvalitets brand når det gælder de fine små detaljer og produkter lavet i kvalitets materialer. Tilsammen giver det et unikt og smukt kvalitets produkt der altid vil kunne holde bedre end de billige brands på markedet.

Mål på Hunter Hunde halsbåndet

S 30-45 cm, b.1,5 cm
M 35-53 cm, b.2,0 cm
L 40-63 cm, b.2,5 cm

Hunter ALU-strong Hundehalsbånd og Hundeliner

H.HB ALU-strong Hundehalsbånd og Hundeliner kan fås i matchende farver og det gør du aldrig går ned på farve match. De fine syninger og de lækre detaljer med lås og ring givet et færdigt design, du kun kan blive glad for. Team Jekas kan varmt anbefale H.HB ALU-strong Hundehalsbånd og hundesnore. Du kan både se og mærke den altid gode kvalitet.

Jekas.dk  er klar hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål eller noget du er i tvivl om er kan du ringe, sende en sms eller kontakte os her. Du kan også følge vores nyheder, events og blive inspireret her. Team Jekas vil blive glad hvis du vil dele dine indkøb mes os og det kan du gøre ved at #jekashundogkat eller give os et tag på facebook

 

Vægt 0.5 kg
Farve

Sort, Brun, Blå, Rød, Tyrkis

Størrelse

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hunter ALU-strong”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen