Hunter HB London Sele - HundeseleHunter HB London Sele - Hundesele

Hunter HB London Sele

35,00 DKK99,00 DKK

Hunter Hundesele en justerbar

Hunter har en kollektion af Hundeseler i lækre klassiske farver og en super lækker kvalitet. Her er en Justerbar Hundesele der kan justeres rigtig meget. Perfekt til hvalpe der vokser med lynets hast.

 

Ryd

Hunter HB London Sele – Hundesele

Hunter HB London VB Hundesele i blød og lækker nylon i det velkendte brand, der står for top kvalitet. Der er en og og let kliklås i hård plast, det gør selen  hurtig og let at tage af og på pels børn.  Denne sele er justerbar i størrelse og er derfor velegnet til hvalpe der vokser hurtigt. Der kan købes både liner og hundehalsbånd, i matchende farver.    Her er der en af de stærke og mest solgte nylon nyheder fra Hunter og det er ene og alene på grund af den gode kvalitet Hunter står for. Der er detaljer og kvalitets materialer til en knivskarp pris.

Hunter HB London Hundesele er en justerbar

Hunter har en kollektion af Hundeseler i lækre klassiske farver og en super lækker kvalitet. Her er en Justerbar Hundesele der kan justeres rigtig meget og det er lige fra de små mini hunde og til mellemstore hunde. Så har du en hundehvalp der vokser hurtigere end lynets hastighed, så er denne sele helt perfekt. Den er lavet i polyester og har ekstra sikkerhedslås i mavestykket.

Hundeselen kan justeres to steder i halsstykket og ligeledes er der to steder rundt om maven. Så her kan du uden tvivl få denne sele til at sidde lige præcis, som du ønsker det, for dit pelsbarn.

Størrelse – Brystmål – Bredde på selen

  • XXS1            22-36  cm  –   B 1,0 cm
  • XXS2            25-42  cm  –   B.1,0 cm
  • XXS-XS       32-52  cm  –   B.1,5 cm
  • S                  41-70  cm  –    B   2 cm
  • M                58-101  cm  –   B 2,5 cm

Selen kan også ligeledes bruges til katte, kaniner, ildere, fritten og hygge Grisen eller hvad man nu har af skønne kæledyr i hjemmet

Hunter HB London VB Liner der matcher

Hunter HB London VB Hundesnor og Hundeliner kan fås i matchende farver og det gør du aldrig går ned på farve match.

Spørgsmål Team jekas er klar

Har du spørgsmål eller noget du er i tvivl om er kan du ringe, sende en sms eller kontakte os her. Du kan også følge vores nyheder, events og blive inspireret her. Team Jekas vil blive glad hvis du vil dele dine indkøb mes os og det kan du gøre ved at @jekashundogkat eller give os et tag på facebook

Vægt 0.4 kg
Størrelse

XXS-XS, S, M, XXS/1, XXS/2

Farve

Blå, Brun, Grå, Orange, Rød, Sort

Mærke

Hunter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hunter HB London Sele”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen