Hunter London Justerbar Hundeline

79,00 DKK99,00 DKK

Hunter Justerbar Hundesnor

Hunter London Justerbar Hundeline en af de gode dressurliner der er en del af grundudstyret når man har hunde. Linen er med tretrins justering og den kan  håndvaskes, hvis den skulle gå hen og blive beskidt.

 

Ryd

Hunter London Justerbar Hundeline

Hunter London Justerbar Hundeline en af de gode dressurliner der er en del af grundudstyret når man har hunde. Her er en line fra Hunter med tretrins justering, hvor du selv bestemmer hvor lang eller hvor kort linene skal være. Linen kan selvfølgelig håndvaskes, hvis den skulle gå hen og blive beskidt. He er linen lavet i  ipolyester og den er super dejlig at have i hånden. Hundelinen er let og vejer nærmest ikke noget. Hunter London justerbar Hundeline og Hundesnor findes i seksflotte farver. En kollektion fra Hunder hvor der findes der matchende Hundhalsbånd og Hundeseler  

  • 15 / 200 cm
  • 20 / 200 cm

Hundesnor i forskelligt materiale

Man kan derudover også få hundesnorene i forskellige materialer. Dette gælder eksempelvis farverne, hvor der er mulighed for de klassiske i sort eller brun, og de mere farvestrålende som rød, blå, grøn eller pink. Derudover gælder det også materialerne, som de forskellige hundesnore er produceret i. Her kan man både finde hundesnore, som er produceret i gummi, nogle i læder eller snore i nylon. Der er mange smarte løsninger at vælge i mellem. De har alle hver deres fordele at fremhæve, og det kan der være værd at undersøge de forskellige muligheder grundigt.

Stort udvalg af hundesnore

Find den hundesnor, som passer bedst til din hund. Som tidligere nævnt har vi alt fra flexiline til almindelig snor. Husk at være opmærksom på den anbefalede vægt, så ikke din hund er for stor og tung til den snor, du vælger. Derudover er det blot at gå på opdagelse og finde den helt rette hundesnor.

Spørgsmål Team jekas er klar

Har du spørgsmål eller noget du er i tvivl om er kan du ringe, sende en sms eller kontakte os her. Du kan også følge vores nyheder, events og blive inspireret her. Team Jekas vil blive glad hvis du vil dele dine indkøb mes os og det kan du gøre ved at @jekashundogkat eller give os et tag på facebook

Vægt 0.4 kg
Størrelse

15 / 200 cm, 20 / 200 cm, S, M

Farve

Blå, Brun, Grå, Orange, Rød, Sort

Mærke

Hunter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hunter London Justerbar Hundeline”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen