Tilbud!
Hvalpgård Kennel Zecta Sort jekashundogkat.dkHvalpgård Kennel Zecta Sort jekashundogkat.dkHvalpgård Kennel Zecta Sort jekashundogkat.dk
Hvalpegård Kennel Zecta Sort 150x140x80cm  - Løbegård
Hvalpgård Kennel Zecta Sort jekashundogkat.dk
Hvalpgård Kennel Zecta Sort jekashundogkat.dk
Hvalpgård Kennel Zecta Sort jekashundogkat.dk

Hvalpgård Kennel Zecta Sort

2.364,00 DKK 1.799,00 DKK

Hvalpegård & Løbegård

Kennel Zecta Sort Løbegård af Sort Metal.  Her har du en flot, praktisk og stabil  hvalpegård, der er perfekt til dig som opdrætter – Kennel Størrelse er 150x140x80cm

 

 

Hvalpegård Kennel Zecta Sort 150x140x80cm  – Løbegård

Hvalpegård Kennel Zecta Sort 150x140x80cm  Løbegård af Sort Metal  Her har du en flot, praktisk og stabil  hvalpegård, der er perfekt til dig som opdrætter. Den er også perfekt til dig der har hunden, der skal være alene hjemme, og her er der frihed selvom den opholder sig i en hvalpegård. Til hunden der skal have sit eget sted eller værelse.  Eller til den hvalp eller unghund der har brug for en timeout. En  super anvendelig og perfekt  hvalpegård til hundemor og hendes hvalpe,Du kan købe to og sætte dem sammen. Du kan medbringe kravlegården let, da de fire sider kan løftes fra hinanden.

Hvalpegård & Løbegård Zeta af metal :

 • Kennel Zecta Sort – Løbegård
 • Stabilt hvalpegitter af fire tunge elementer i overflade betrukket metal
 • Perfekt til hvalpeopdræt i de første uger og måneder efter fødselen
 • Kan bruges som løbegård
 • Beskytter nysgerrige hvalpe mod farlige udflugter
 • Med forhøjet dørtrin: Som moderen nemt kan komme over, men som holder hvalpene inde i gården
 • Uundværlig for hvalpeejere og opdrættere
 • Nem montering: Helt enkelt at sætte de enkelt sider sammen
 • Overfladelag: Hammerslag-lakering
 • Pladssparende opbevaring efter brug
 • Materiale: Metal
 • Farve: Sort
 • Størrelse 150x140x80cm

Tholo By Jekas Trimmeborde

Trimi med Lufthjul Rally 200 mm Trimmebord hvor kvalitet er i fokus, derfor vælger du Tholo Trimmmebord Dansk Design og Dansk håndværk  køb hos jekashundogkat.dk.  Når du vælger et trimmebord i kvalitet  har en god og stabil arbejds højde og at din hund står 100 % sikkert. Det gør at arbejdet er let, når din hund eller kat skal børstes, er det en god ide det vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hund eller kat mindre nervøs. For at lette arbejdet, når din hund eller kat skal børstes, er det en god idé at købe et trimmebord. Står du og  skal du have bordet med hjul? Har du fået en ny hvalp eller katte killing, så er det vigtigt fra starten, at tilvænne den til at stå på trimme bordet!  Trimmebordet vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hunden mindre nervøs ved dyrlægebesøg og på udstilling. Vil du gerne se andre modeller af vores trimmeborde, kan du se dem her.  

Team jekas

Husk på at vi altid er behjælpelige, hvis du har spørgsmål.  Du kan følge jekas.dk på Instagram her Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at hastag @jekashundogkat på Instagram. Trimmebord Trim Rally gør arbejdet let, når din hund eller kat skal børstes, er det en god ide det vil lette din dagligdag, og det vil også gøre hund eller kat mindre nervøs.

 

 

Vægt 15 kg
Dyr

Hund, Kat

Funktion

Hvalpegård, Løbegård

Mærke

Flamingo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvalpgård Kennel Zecta Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen