ID Halsbånd til hvalpe og killinger velcro 

59,00 DKK99,00 DKK

Velcro lukning

Id Halsbånd  med Velcro lukning, et farverigt halsbånd når du skal kunne kende forskel på et kuld killinger eller et kuld hvalpe!

 

Ryd

ID  Halsbånd til hvalpe og killinger Velcro

ID  Halsbånd til hvalpe og killinger Velcro, gør det let at have et kuld pels venner. Når du bruger de små velcro halsbånd, er det let at kende de små kattekillinger eller hundehvalpe i et kuld.  Halsbåndene kan tilpasses til størrelserne hen af vejen, imens de små killinger eller hvalpe vokser op. Du vil med disse velcro  halsbånd, kunne undgå at skulle bruge det forbudte neglelak, hvor du skal huske at komme nyt neglelak på løbende. Netop fordi det let slides af.

Her sker der absolut ingen skade på pels,  fordi de små bløde Velcro halsbånd, er behagelige og skån somme, for de små kattekillinger og hundehvalpe. Velcro Halsbånd til Killinger og Hvalpe med Velcro lukning, et farverig Velcro  halsbånd, når du gene vil kunne kende forskel på et kuld killinger eller hvalpe,  det er  netop din sikkerhed for at kunne se hvem der er hvem. Velcro  halsbånd er et af de mest brugervenlige og tilpasnings venlige halsbånd til hundehvalpe og kattekillinger. Se vores udvalg lige her

  • ID  mærkning med Velcro halsbånd.
  • giftfri
  • ved køb af 4 stk. er farverne ass
  • ved køb af en pakke medfølger 12 stk  ass.farver

Vi ønsker dig en god tur rundt på shoppen

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her.

Vægt 0.2 kg
Antal

12stk, 6stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ID Halsbånd til hvalpe og killinger velcro ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen