idc-long-walk-hundesele-med-justerbarre-remmer-all-over.idc-long-walk-hundesele-med-justerbarre-remmer-all-over.

IDC Long Walk Sele

499,00 DKK599,00 DKK

Original Julius K99 IDC Y-sele

Hundesele der sidder utrolig godt og der samtidig er meget komfortabel på hunde. Hundesele der har god plads alle steder og som kan justeres all over. Perfekt til store hunde og til aktive hunde.

 

Ryd

IDC Long Walk HundeSele – Y-Sele Justerbar alle over

IDC Long walk Hundesele –  Y-sele – Justerbar All over. Her er en Hundesele der bare sidder utrolig godt, og der samtidig er meget komfortabel på hunde. Hundesele der har god plads alle steder og som kan justeres all over.

Den gør de lange tur ekstra behagelig for hund og ejer og er det aktive store hunde er en af de bedste på markedet. På IDC Long walk hundesele – Y-sele findes der indbyggede, fleksible elementer på 3 steder, hvilket følger de mindste bevægelser hunden laver, det gælder også eventuelle træk der måtte komme. Denne sele har altså et led skånende fleksibelt system, der gør at hunden har 100 % fri  bevægelighed og ikke får de træk at mærke, der ellers måtte være. Derfor er denne sele god til store hunde og til aktive hunde.

Videnskabelig forskning viser, at under en længere varig gå tur udsættes hund og ejer for tusinder af mindre eller større træk. Disse mikrovibrationer der hele tiden skabes, kan have en skadelig effekt på både hund og ejeres led. For at undgå dette, er denne sele et af de mest oplagte valg du kan træffe. Selen har et elastikelement siddende, som tager alle de træk der måtte komme på jeres gå ture, så her kommer der ingen hårde ryk i hunden eller dig.

Julius K9 IDC Longwalk sele – Y-sele – Justerbar All over

Selen kan justeres hele to steder rundt om brystkassen og hele 2 steder i halsstykket. Halsstykket justeres med velcro og bryststykket kan justeres med et justeringsspænde i hver side. Selen er med indsyede reflekser, så der er synlighed i mørket og der er et håndtag i ryggen, hvis din hund har brug for støtte eller for at blive løftet. Selen fås i flere farver.

IDC Long walk hundesele er allerede et hit. Det er den fordi den har indbyggede elastiske elementer i alle bånd. Der reagere efter de mindste bevægelser gradvist træder i drift afhængigt af trække kraften. Duo-Flex absorberende systemet, er udviklet til beskyttelse af leddene og giver maksimal bevægelsesfrihed.

Hensigten med dette unikke system er at dæmpe de mindre eller større træk, der kan have indvirkning på hunden og personen, og derved beskytter leddene. IDC Long Walk hundesele er allerede anbefalet af hundetrænere og hundeskoler landet over. Med denne sele er pasformen i top på grund af de elastiske elementer og for der er mulighed for at  juster alle remme på denne Hundele.

Fakta om IDC Long Walk Hundesele

  • Indbyggede elastike elementer der er placerede på tre steder på selen
  • Let at sætte på og let at tage af
  • Alle remme på selen er justerbare
  • Reflekterende og selvlysende element for synlighed i mørket
  • Plads til et lille mærke (  11x13cm )
  • Du kan få den i 5 størrelser:
  • Str. XX-Large har et ekstra langt mavestykke.

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du enten ringe til os eller du kan sende en mail til os her og vi vender tilbage.

Vægt 0.9 kg
Vælg farve

Neon/Grå, Sort/Grå, Blå/Grå, Rød/Grå

Vælg en variant

M, S, L, XL, XXL

Mærke

IDC K9

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “IDC Long Walk Sele”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen