Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Væghængt Jaguar Luksus krads

Fra: 1.521,45 DKK

Et moderne og flot væghængt krads

Jaguar er et absolut luksuskrads, som er væghængt. Det er både flot og funktionelt – og nemt at rengøre. Modellen er populær hos vores kunder, da den selvsagt ikke tager gulvplads.

 

 

Ryd

Beskrivelse

Jaguar Kradsetræ Væghængt

Væghængt Jaguar Kradsetræ væghængt Luksus krads fra ActiveCats er her med 2 hængehylder. Betræk afmonteres og vaskebar uden at afmonter kradsetræet.ActiveCats er en dansk producent af kradsetræer og krads til katte. De har  mange års erfaring og leverer topklasse kvalitet over hele produktlinjen.

Vi er stolte forhandlere af denne slags produkter, da vi aldrig er i tvivl om, hvorvidt det virkelig er pengene værd. Foruden den lange levetid på produkterne; så er der virkelig tænkt over materialevalgene.  Det er absolut ikke billige materialer, der er anvendt. Og det vil du slet ikke være i tvivl om, når du står ved et kradsetræ fra ActiveCats. Du kan se en video fra ActiveCats ved at klikke her.

Væghængt Jaguar Højde 160 cm, der medfølger:

  • 2 stk. søjler NATUR sisal  80 cm x Ø13 cm
  • 2 stk. hængehylder Ø 50 cm – Vaskbar
  • 2 stk. Beslag
  • 2 Stk Skruer
  • 1 stk. gevind

Du kan tilkøbe mere højde og flere moduler som du ønsker dig hen af vejen.  Vi står altid klar med en specialiseret rådgivning i kradsetræer – både indenfor dette og andre brands. 

Tekstiler du kan vælge

  •  Korthårs Plys :   Plys: Creme, Grå, Sort ( vaskbar 30 grader)
  •  Nanno:              Lys, Sort, Turkis, Navey Blue, Vinrød  ( Møbel stof smuds- og vandafvisende) vaskbar 30 grader
  • Læder:                Lys, Grå, Sort

Team Jekas

Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller du kan sende en mail Her. Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her @jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube.

Vi gør opmærksom på at foto er fra en glad kunde, der er super tilfreds med sit ActiveCats Jaguar radsetræ –  kundefoto.

Yderligere information

Vægt 25 kg
TekstilDB

Creme Plys, Grå Plys, Sort Plys, Lys Nanno, Sort Nanno, Turkis Nanno, Vinrød Nanno, Navey Blue Nanno, Lys Læder, Grå Læder, Sort Læder

Søjlev2

VægtDB

DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Størrelsev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Væghængt Jaguar Luksus krads”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0