Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

JekasBoksen | Lille Hund

199,00 DKK

JekasBoksen til lille hund eller hvalp!

Her får du JekasBoksen til lille hund eller hvalp.  Vi fylder boksen med spændende kvalitetsvarer, og du finder både snacks og legetøj. Indholdet i denne boks er skræddersyet til de hunde eller hvalpe Når du bestiller JekasBoksen er du sikret, at indholdet i boksen er 20-30% mere værd end det, du giver for Boksen.

 

Beskrivelse

JekasBoksen Lille hund eller hvalp – hvorfor lige Jekassen?

Der er en række gode grunde til at købe JekasBoksen også kaldet Jekassen til Lille  hund eller hvalp. For eksempel er den prissat til en overkommelig pris, hvor de fleste kan være med – faktisk billigere end adskillige konkurrerende bokse. Men lad endelig ikke blot prisen være den vigtige faktor. Vi gør os nemlig umage hver måned for at finde kvalitetsvarer, der lever op til vores høje standarder. For os er det vigtigt at boksen både er inspirerende og varierende. Derfor udskiftes indholdet i boksen på månedsbasis.

Denne boks er skræddersyet til  lille hund eller hvalp. Derfor vil du udelukkende finde varer, som er anbefalet til hhv.  lille hund eller hvalp.  Vi kobler vores store erfaring sammen med den fantastiske feedback,  vi får fra vores kunder – både online og i vores fysiske butik – til at finde indhold til JekasBoksen og som mange af vores kunder kalder Jekassen.

Er det en abonnementsordning med binding og andre irriterende ting?

NEJ! Det er IKKE en abonnementsordning. Det er vigtigt for os at understrege, at JekasBoksen er et supplement til vores forretning, hvorfor vi ikke er afhængige af, at vores kunder bestiller hver måned. Vi synes, at du skal have friheden til at bestille en boks, når du har lyst. På den måde undgår du at have en masse overflødigt i hjemmet, der bare bugner op hver måned. Derfor er der naturligvis ingen binding eller andre ulejligheden. Du bestiller bare, når du har lyst. 🙂

Min Hund har allergi, og kan derfor ikke tåle bestemte ting. Hvad gør jeg?

Allergier hører heldigvis til sjældenheder hos de kære pelsvenner, men alligevel er der nogen, som er uheldige. Vi tager selvfølgelig hånd om allergikerne, og derfor undgår vi at pakke produkter, som din hund  ikke kan tåle. Du kan tilføje en lille ordrebemærkning ved checkout, hvor du gør os opmærksom på eventuelle allergier, og så pakker vi naturligvis Boksen derefter.

Opsummering på JekasBoksen også kaldet Jekassen lille hund eller hvalp!

  • Varierende og inspirerende indhold.
  • Skræddersyet mellemstor hund
  • Værdien af indholdet overstiger prisen med 20-30%.
  • Ingen abonnement. Ingen Binding. Ingen ulejligheder.
  • Vi tager hensyn til allergier.
  • Indholdet i boksen er inspireret af erfaring og feedback fra kunder.

Følg Team Jekas og kontakt os!

Vidste du at du kan følge Team jekas på Instagram og på facebook. Du finder linket nederst på hjemmesiden. Har du spørgsmål til JekasBoksen eller er der allergi eller er det en gave, kontakt os på tlf. 98233050 eller på  31155423 eller på mail Her.

OBS: Ved køb af JekasBoksen og i tilfælde af der ikke købes andre varer,  leveres der til Pakkeshop.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JekasBoksen | Lille Hund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0