JekasBoksen | Stor Hund

219,00 DKK

JekasBoksen til stor hund!

Her får du JekasBoksen til lille stor hund.  Vi fylder boksen med spændende kvalitetsvarer, og du finder både snacks og legetøj. Indholdet i denne boks er skræddersyet til stor hund. Når du bestiller JekasBoksen er du sikret, at indholdet i boksen er 20-30% mere værd end det, du betaler.

 

 

JekasBoksen Stor hund – hvorfor lige Jekassen?

Der er en række gode grunde til at købe JekasBoksen også kaldet Jekassen til stor hund. For eksempel er den prissat til en overkommelig pris, hvor de fleste kan være med – faktisk billigere end adskillige konkurrerende bokse. Men lad endelig ikke blot prisen være den vigtige faktor. Vi gør os nemlig umage hver måned for at finde kvalitetsvarer, der lever op til vores høje standarder. For os er det vigtigt at boksen både er inspirerende og varierende. Derfor udskiftes indholdet i boksen på månedsbasis.

Denne boks er skræddersyet til  store hunde. Derfor vil du udelukkende finde varer, som er anbefalet til hhv. store hunde.  Vi kobler vores store erfaring sammen med den fantastiske feedback,  vi får fra vores kunder – både online og i vores fysiske butik – til at finde indhold til JekasBoksen og som mange af vores kunder kalder Jekassen.

Er det en abonnementsordning med binding og andre irriterende ting?

NEJ! Det er IKKE en abonnementsordning. Det er vigtigt for os at understrege, at JekasBoksen er et supplement til vores forretning, hvorfor vi ikke er afhængige af, at vores kunder bestiller hver måned. Vi synes, at du skal have friheden til at bestille en boks, når du har lyst. På den måde undgår du at have en masse overflødigt i hjemmet, der bare bugner op hver måned. Derfor er der naturligvis ingen binding eller andre ulejligheder. Du bestiller bare, når du har lyst. 📍📍

Min Hund har allergi, og kan derfor ikke tåle bestemte ting. Hvad gør jeg?

Allergier hører heldigvis til sjældenheder hos de kære hunde, men alligevel er der nogen, som er uheldige. Vi tager selvfølgelig hånd om allergikerne, og derfor undgår vi at pakke produkter, som din hund ikke kan tåle. Du kan tilføje en lille ordrebemærkning ved checkout, hvor du gør os opmærksom på eventuelle allergier, og så pakker vi naturligvis Boksen derefter.

Opsummering på JekasBoksen også kaldet Jekassen stor hund!

  • Varierende og inspirerende indhold.
  • Skræddersyet til stor hund
  • Værdien af indholdet overstiger prisen med 20-30%.
  • Ingen abonnement. Ingen Binding. Ingen ulejligheder.
  • Vi tager hensyn til allergier.
  • Indholdet i boksen er inspireret af erfaring og feedback fra kunder.

Følg Team Jekas og kontakt os!

Vidste du at du kan følge Team jekas på Instagram og på facebook. Du finder linket nederst på hjemmesiden. Har du spørgsmål til JekasBoksen eller er der allergi eller er det en gave, kontakt os på tlf. 98233050 eller på  31155423 eller på mail Her.

Ved køb af JekasBoksen og der ikke købes andre varer leveres der til Pakkeshop.

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JekasBoksen | Stor Hund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen