JekasBoksen | Stor Kat

(2 kundeanmeldelser)

219,00 DKK

JekasBoksen til stor kat!

Her får du JekasBoksen til stor kat . Vi fylder boksen med spændende kvalitetsvarer, og du finder både snacks og legetøj. Indholdet i denne boks er skræddersyet til stor kat.

 

 

JekasBoksen Stor kat – hvorfor lige Jekassen?

JekasBoksen Stor kat. Der er en række gode grunde til at købe JekasBoksen også kaldet Jekassen til stor kat. For eksempel er den prissat til en overkommelig pris, hvor de fleste kan være med – faktisk billigere end adskillige konkurrerende bokse. Men lad endelig ikke blot prisen være den vigtige faktor. Vi gør os nemlig umage hver måned for at finde kvalitetsvarer, der lever op til vores høje standarder. For os er det vigtigt at boksen både er inspirerende og varierende. Derfor udskiftes indholdet i boksen på månedsbasis.

Denne boks er skræddersyet til  store katte racer. Derfor vil du udelukkende finde varer, som er anbefalet til hhv. store katte.  Vi kobler vores store erfaring sammen med den fantastiske feedback,  vi får fra vores kunder – både online og i vores fysiske butik i Nordjylland – til at finde indhold til JekasBoksen. Du kan se vores udvalg ved at følge med her.

JekasBoksen Stor kat – abonnementsordning med binding og andre irriterende ting?

NEJ! Det er IKKE en abonnementsordning. Det er vigtigt for os at understrege, at JekasBoksen er et supplement til vores forretning, hvorfor vi ikke er afhængige af, at vores kunder bestiller hver måned. Vi synes, at du skal have friheden til at bestille en boks, når du har lyst. På den måde undgår du at have en masse overflødigt i hjemmet, der bare bugner op hver måned. Derfor er der naturligvis ingen binding eller andre ulejligheder. Du bestiller bare, når du har lyst.

Min kat har allergi, og kan derfor ikke tåle bestemte ting. Hvad gør jeg?

Allergier hører heldigvis til sjældenheder hos de kære katte, men alligevel er der nogen, som er uheldige. Vi tager selvfølgelig hånd om allergikerne, og derfor undgår vi at pakke produkter, som din kat ikke kan tåle. Du kan tilføje en lille ordrebemærkning ved checkout, hvor du gør os opmærksom på eventuelle allergier, og så pakker vi naturligvis Boksen derefter.

Opsummering på JekasBoksen

 • Varierende og inspirerende indhold.
 • Skræddersyet til stor kat.
 • Værdien af indholdet overstiger prisen med 20-30%.
 • Ingen abonnement. Ingen Binding. Ingen ulejlighed
 • Vi tager hensyn til allergier.
 • Indholdet i boksen er inspireret af erfaring og feedback fra kunder.

Følg Team Jekas og kontakt os!

Vidste du at du kan følge Team jekas på Instagram @jekashundogkat og på facebook. Du finder linket nederst på hjemmesiden. Har du spørgsmål til JekasBoksen eller er der allergi eller er det en gave, kontakt os på tlf. 98233050 eller på  31155423 eller på mail Her.

 

Vægt 2 kg

2 anmeldelser af JekasBoksen | Stor Kat

 1. Anja

  Rigtig god box med mange ting i og anbefaler den 100% :-). Man skal bare have kat der ikk er kræsen ang legetøj hvad min desværre er . Han godkendte dog Cat Dancer, lille mus og lidt af godbidderne. ( skal så siges at min er meget kræsen hvad angår mad og legetøj og godbidder 🙂 … Men den er klart bedre end det sted jeg sidst købte kattebox fra 🙂 🙂

 2. Anja

  Virkelig fin boks 🙂 mange flotte og gode ting i boksen, kan klart anbefales.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen