Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

33%

JP Teaser Bold | kan flyde

Fra: 99,95 DKK Fra: 69,95 DKK

JP Teaser Bold  kan flyde – Unik bold – den får virkelig hunden op på poterne –  fantastisk slidstærk hundelegetøj

Ryd
Varenummer (SKU): 272528 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

JP Teaser Bold

JP Teaser Bold er et helt igennem fantastisk slidstærk legetøj i haven eller ved vandet Denne JP Teaser Ball er en unik bold i bold til hunde . Den får virkelig  en hund op på poterne. JP Teaser Ball kan flyde den er robust og giftfri. Team Jekas kan varmt anbefale denne bold til f.eks. ekstrem tygge glade, hunde der generelt er hårde ved deres legetøj.  JP Teaser Ball er slidstærkt Hundelegetøj. JP Teaser Ball er perfekt til leg i haven, men den er også perfekt til leg ved vandet. Bolden er let og vejer ikke meget. Hunden kan gå med den i munden og de kan lege med den. Den bevæger sig let når den puffe til. her er en bold hvor din hund kan lege med sig selv. Vi anbefaler den varmt, den velegnet til når du skal på til stranden eller på ferie i sommerhuset ganske enkelt her er hundelgetøj der er i så stærk en kvalitet at du bliver overrasket.

Test piloterne

Vores familie hunde og dele hunde elsker denne bold uanset om det er i baghaven, skoven eller ved havet. Cosmo og IQ elsker at løbe rundt med bolden fordi de lige præcis kan få fat omkring den og løbe med den. De kanlet få bolden i bevægelse og den er spændende fordi de kan på ingen måde, få den levende og farverige gule bold ud af selve bolden. Det gør bolden mere interessant og de forsøger gang på gang at få den lille gule bold ud af JP Teaser Bolden.

  • Mål: Ø15 cm/25 cm
  • Unikt bold i bold legetøj, der får hunden op på poterne
  • Timevis af aktivitet
  • Kan flyde
  • Meget holdbar
  • Ikke giftig polyethylene

Har du spørgsmål Team Jekas

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse

25cm, 15cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JP Teaser Bold | kan flyde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0