Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

15%

JR Farm Catnip Sticks

45,95 DKK 38,95 DKK

 Catnip Sticks 

Catnip Sticks er naturlig og alle killinger og deres katte elsker Catnip sticks fra JR Farm.

 

Beskrivelse

JR Farm Catnip Sticks

JR Farm Kat Catnip SticksKatnipstiks fra JR Farm kan være en af din kats nye yndlings tidsfordriv. Vidste du at Katte ganske enkelt elsker katnip og bliver helt saglige og legesyge omkring dette produkt? Her er en  katnip der er dyrket og høstet på JR Farms egne marker i midten af Bayern – og er lavet i en super god kvalitet. JR farms  stiks er perfekte til din kat kan ligge og gnave i dem og få god tyggetid. De bidrager på den måde til din kats naturlige tandrensning. Her har du en god mulighed for at give en fin gave og stiksene kommer i en flot lille æske, perfekte som gave.

Mål og indhold: 6g – 10-15 stiks pr. æske, stiksene måler ca. 13cm

Vi kan klart anbefale legetøj fra JR  Farm der er tænkt over alle detaljer, kvalitet det naturlige jagt instinkt.  Her får du virkelig kvalitets tid for alle pengene.  Der kan holde i lang tid og hvor din kat bliver animeret til at ville lege, jage og fange legetøjet. Katte elsker Catnip og de elsker når de kan gnave, bide og lege for ikke at glemme de kanogså nusse catnip sticks.

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JR Farm Catnip Sticks”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0