Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

15%

JR Farm Pileflet bold

40,95 DKK 34,95 DKK

JR Farm

Pileflet bold m. Catnip Bolde. Bolden er lavet i  et naturlig materiale og det er 100 % Pileflet, inkl Catnip kugler inde i bodlen.

 

Beskrivelse

JR Farm Pileflet bold

JR Farm Pileflet bold – Har du en kat der trænger til nyt legetøj, eller har du bare lyst til at forkæle den? Så er disse naturlige pileflet bolde et godt valg. Disse pileflet bolde er et spændende stykke katte legetøj til den legesyge kat. Katte elsker catnip og bliver helt saglige og legesyge omkring dette produkt. Her er en catnip, der er 100%  ren dyrket og høstet på JR Farms egn farm. Denne bold er lavet i et naturligt materiale, altså Pileflet, inkl en Catnip bold. Se vores udvalg her. Disse bolde er ligeledes den perfekte gave,  til en ven eller bekendt der har kat. Bolden sendes og ankommer i en fin gaveæske. Da bolden er lavet i naturligt materiale forsikres du ligeledes om hvilke materialer din kat omgås.

Bolden er ca. Ø8cm

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JR Farm Pileflet bold”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0