Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

JR Himalaya Saltsliksten

Fra: 34,00 DKK

JR Himalaya Saltsliksten

Et stort hit og saltsliksten er med til at du giver dyret de vigtige mineraler og mikro-næringsstoffer til din gnaver.

 

Ryd
Varenummer (SKU): TU:JR05304 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

JR Himalaya Saltsliksten

JR Himalaya Saltsliksten er med til at du giver dyret  de vigtige mineraler og mikro-næringsstoffer. En gnaver bør altid have adgang til en saltslikkesten, har et naturligt reb til at hænge saltslikstene op i gnaverburet.

Saltslikesten udvælges med stor omhu, så kun den absolut bedste kvalitet  kommer ud i handlen som slikkesten til kæledyr.  Når du har en saltsliksten til din Gnaver har du givet dit kæledyr det bedste af det bedste. Saltsliksten er et supplerende tilskudsfoder til dværgkaniner og gnavere. Himalayasaltsliksten er udstyret med et fiberreb lige til at hænge op i buret. Vægten på saltsliksten er min. 80 g. Denne Himalaya saltsliksten er et fantastisk hit og det er en af de mest solgte sliksten.

Produkter fra JR-Farm er lavet af høstede råvarer fra firmaets egen farm, hvor der også er dyr. De ved, hvad dyr har brug for, og tilbyder produkter, der matcher det. Du er derfor sikret naturlige og gode produkter til dine kæledyr. Som vi siger på godt dansk ”Du går aldrig helt galt i byen, når du køber JR Farm”  Hvorfor ikke –  ja, JR Farm er tysk, hvilket selvskrevet betyder god kvalitet.

Yderligere information

Vægt 0.05 kg
AntalDB

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JR Himalaya Saltsliksten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0