Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

JR Hjertecube med blomster | 450g

89,00 DKK

..JR Hjertecube med blomster

Selve hjerte kuben er fremstillet af en fin fibermåtte. Den er selvfølgelig  fuldt fordøjeligt. Hjertekuben er fyldt med det lækreste bjergenghø og med blomster.

Varenummer (SKU): JR19740 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

JR Hjertecube med blomster

JR Hjertecube med blomster er en fin hule til marsvin og dværgkaniner. En super sød og lækker snack der giver beskæftigelse til dit kæledyr.

Selve hjerte kuben er fremstillet af en fin fibermåtte. Den er selvfølgelig  fuldt fordøjeligt. Hjertekuben er fyldt med det lækreste bjergenghø og med blomster. Forkæl dit kæledyr med denne lækre Hjerte cube hule og  lad den bruge den til gemmested når den har spist alt bjergenghøet.

  • Mål: 20x20x20cm
  • Vægt 450g

Produkter fra JR-Farm er lavet af høstede råvarer fra firmaets egen farm, hvor der også er dyr. De ved, hvad dyr har brug for, og tilbyder produkter, der matcher det. Du er derfor sikret naturlige og gode produkter til dine kæledyr. Som vi siger på godt dansk ”Du går ikke helt galt i byen, når du køber JR Farm” – og det gør du virkelig ikke! Nå ja, så er det selvfølgelig tysk, hvilket selvskrevet betyder god kvalitet.

Yderligere information

Vægt 0.45 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JR Hjertecube med blomster | 450g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0