Hø-tunnell-fyldt-med-frugt-til-gnavereHø-tunnell-fyldt-med-frugt-til-gnavere

JR Høtunnel med Frugt

34,00 DKK

Lækker og smagsfuld gnaversnacks

En gnaversnacks din gnaver  vil elske at gnave i  – denne frugtfyldte hø tunnel med lækker frugt er perfekt når du vil forkæle dit kæledyr

 

Varenummer (SKU): JR:10786 Kategorier: , Tags: , , ,

JR Høtunnel med Frugt

Lækker Høtunnel med Frugt er en gnaversnacks alle gnavere vil elske at gnave i  – denne frugtfyldte høtunnel med lækker frugt er perfekt når du vil forkæle dit kæledyr. Et godt fodertilskud til dværgkaniner, marsvin, rotter, hamstre, mus, chinchillaer og fungerer som bo til alle smågnavere.  JR Høtunnel Fyldt med Frugt – hvor den kan spise en hel høtunnell hvor  alt er fuld fordøjeligt.  Høtunnel er lavet af 100% natur, hvor der ikke er brugt lim eller lig. Her er der friske frugter der er tørret.

Produkter fra JR-Farm er lavet af høstede råvarer fra firmaets egen farm, hvor der også er dyr. De ved, hvad dyr har brug for, og tilbyder produkter, der matcher det. Du er derfor sikret naturlige og gode produkter til dine kæledyr. Som vi siger på godt dansk ”Du går ikke helt galt i byen, når du køber JR Farm” – og det gør du virkelig ikke! Nå ja, så er det selvfølgelig tysk, hvilket selvskrevet betyder god kvalitet.

Du kan se vores udvalg i ganverfoder og gnaversnacks ved at følge med her. 

Vægt 0.125 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JR Høtunnel med Frugt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen