Jule Rensdyr m/ Piv og Reb

59,95 DKK

Søde og sjove plys dyr kombineret med reb, giver mange timers hygge og sund legetid til hunde.

Ikke på lager

Jule Rensdyr med Piv og Reb

Jule Rensdyr med Piv og Reb er både sød og sjov hundelegetøj i den søde juletid. Pels børn elsker bare plys legetøj og især når det er med piv og der er reb at bide i.  Søde og sjove plys dyr kombineret med reb, giver mange timers hygge og sund legetid til hunde. Uanset om det er plys legetøj eller hundelegetøj er det et sikkert hit hos hunde.

Team Jekas elsker når pels børn får det legetøj de elsker. Der er ingen tvivl om at uanset om det er en hvalp eller en voksen hund. Så er der behov for at kunne nusse, hygge og bide i favorit legetøjet. Alle hundehvalpe og voksne hunde, elsker gangske enkelt at have et plys dyr, det giver ro og det giver tryghed. At den har sit eget legetøj, den ved den må ruske og bide i.
Hunde bliver stimuleret ved at få dens sanse brugt når den leget med plys legetøj eller andet hundelegetøj.

Desværre kan selv det mest holdbarre hundelegetøj ødelægges eller gå i stykker. Enten hvis din hund er vor for stærk eller for voldsom. Derfor er det vigtigt at holde opsyn med hunden, således legetøjet kan fjernes hvis uheldet er ude og det går i stykker.  Vil du gerne se andre varianter i plys legetøj er du velkommen til at kigge Her.  Eller du kan se andet hundelegetøj Her

Hvis du har lyst kan følge os på Instagram Her 

Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jule Rensdyr m/ Piv og Reb”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen