Julenisse 50 cm

79,95 DKK

Julenisse 50 cm er super sød og en stor favorit i plys legetøj til legesyge hunde. Et plys legetøj og hundelegetøj der er elsket af alle pels børn.

Varenummer (SKU): 88202 Kategorier: , Tag:

Julenisse 50 cm

Julenisse 50 cm er super sød og en stor favorit i plys legetøj til legesyge hunde. Et plys legetøj og hundelegetøj der er elsket af alle pels børn. Aktiver din hund på en sund og naturlig måde. På den måde styrker du dens sanser og opnår en god trivsel.

Julenisse med de lange ben og den høje hat er et hit for en hvalp, der skal have stimuleret sine sanser ved leg med den super sjove og søde julenisse.  Der er piv i maven på julenissen. Her er gaven når du vil forkæle din hundehvalp eller du skal på besøg og have en værtinde gave med. Her vil plys legetøjet gøre lykke hos både ejer og deres hundehvalp eller voksne hund.

Du bør huske at selv det mest slidstærke og holdbarre hundelegetøj kan ødelægges eller gå i stykker. Derfor anbefaler Team jekas at du holder opsyn med din hund, når den leger med hundelegetøj. Sådan du kan fjerne legetøjet når og hvis det skulle gå i stykker.

Vil du gerne se andre varianter af vores plys legetøj kan du se det Her. Eller vil du gerne se vores udvalg i hundelegetøj kan du kigger lige Her.
Du er også velkommen til at følge os på Instagram Her. 

Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Julenisse 50 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen