Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Jumbo Kattetoilet

259,00 DKK

Jumbo fra Moderna

En Kattebakke  en del af grund udstyret når der er store katte i hjemmet. Kattebakker med eller uden hus, holder kattegrus inde.

 

Beskrivelse

Jumbo Kattetoilet

Jumbo Kattetoilet er en del af grundudstyret når der er store katte i hjemmet. Kattebakker med eller uden hus, holder kattegrus inde.

  • Mål Længde 58 cm
  • Bredde 45 cm
  •  Højde 42 cm

Kattebakke uden hus og Kattetoilet med hus

Kattebakke med hus og kattebakke med hus. En kattebakke eller et Kattetoilet med hus, Katte toiletter uden hus og en klassisk kattebakke med eller uden rem. Du finder både kattebakke, katte toilet, kattebakke med rem, Katte toilet med hus og Katte toilet uden hus, du finder dem i mange forskellige varianter. Du finder et væld af forskellige farver og designs. Som vi alle kender, til det nyeste og mest moderne, der er oppe i tiden.

Hos jekas.dk har vi et udvalg og vi har lige fra den helt billige kattebakke til den dyre kattebakke med hus eller kattebakke udenhus. Vi tilpasser hele tiden vores sortiment efter tidens trend. Det skal ikke være besværligt at tømme en kattebakke. Find lige dét toilet der passer dig!

Team jekas anbefaler følgende produkter:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram lige Her.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jumbo Kattetoilet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0