Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

56%

Junior Snack & Play

179,00 DKK 79,00 DKK

Nyhed og allerede et hit.

Junior Snack & Play kattelegetøj og aktiverings legetøj har hele  tre aktiviteter til tre gange sjov. Perfekt til flere katte eller bare en kat. Dette sjove, engagerende katte legetøj har en bold i et spor, en bold i toppen og sammen med en mus fyldt med catnip, er det sjov legetøj der animere til leg.

 

Beskrivelse

Junior Snack & Play og aktiverings legetøj

Junior Snack & Play aktiverings legetøj har hele  tre aktiviteter til tre gange sjov. Perfekt til flere katte eller bare en kat. Dette sjove, engagerende kattelegetøj har en bold i et spor, en bold i toppen og sammen med en catnip-fyldt mus med en båndhale.  Dette er den ultimative legestation for en eller flere katte! Spændende boldbane tilbyder katte timer med underholdning. Fantastisk til at jage, slå og lege, mens din kat er alene hjemme Skjult kugle inde i ”ostetopper” er perfekt til den nysgerrige og målbevidste kat. Catnip-fyldt mus tiltrækker og holder killingens interesse og udvilker deres metale udfordring og deres aktivites niveau. køb Junior Snack & Play der kombinere fodring, godbidder og leg i et og samme stykke katte legetøj.

  • svingende legetøj med roterende kugle og legetøj på spiralfjeder
  •  rør til pawing ud af snacks eller små legetøj
  • fysisk aktivitet og mental udfordring
  • Screwed
  • Plast med plys (polyester)
  • Mål: ø18 cm

Junior Snack & Play og aktiverings legetøj – forskel på kattelegetøj?

Ja det er der helt sikkert. Aktiverings legetøj og kattelegetøj fra Pestage er med garanti et brand der ligger i top kvalitet. Og har du først haft aktiverings legetøj fra Peastages så køber du det helt sikkert igen. Vi ved det af erfaring fra katte udstillinger. Hvor opdrættere og udstillere købte det  på grund af kvaliteten og at det holdt længere end andet legetøj. Det er er så meget mere end bare et stykke legetøj. her er der virkelig tale om katte legetøj der hitter, prøv at se med Her. Og forestil dig hvor sjov din kat ville syntes Cheese Chase Pestages kattelegetøj er. Her ses den Her med en anden kat der leger på en anden måde. Derfor kan du roligt købe kattelegetøj og aktiverings legetøj fra Petstages, der er der tænkt på alt. Bevægelse, lyd, duft og at det er noget der hitter hos dyret.

Daglig forslugenhed kan undgås med et aktiverings legetøj

Træn dit kæledyr til at spise og nyde sit foder og sine godbidder på en rolig og naturlig måde med et strategispil. Det kan du gøre ved at bruge Slide & Feed strategispillet, igennem daglig enten fodring eller når godbidder og guffer skal nydes. Kommer der med tiden et afslappet forhold og dit kæledyr spiser stille og roligt. Du kan se vores udvalg i aktiverings legetøj til kat Her.

Har du spørgsmål til Team jekas – Junior Snack & Play

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Team jekas  Her. Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her ved at @jekashundogkat. Har du lyst til at følge vores nyheder, events, udstillinger m.m. kan du følge Team Jekas Her.

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
FunktionDB

DyrDB

MærkevDB

MaterialeDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Junior Snack & Play”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0