Outbag Vital Cushion outdoor hundemadrasOutbag Vital Cushion outdoor hundemadras

Outbag Vital Cushion

999,00 DKK1.799,00 DKK

Hundepude med ortopædisk komfort

Vital hundepude et oplagt valg i comfort der kan bruges både ude og inde.  Komfortabel hundeseng der  former sig efter din hund giver optimal komfort.

 

Ryd

Outbag Vital Cushion – Outdoor Hundepude

Outbag Vital Cushion – luksus Hundemadras og Hundepude med  filling balls  er helt igennem  LUKSUS i flot design med det super lækker fyld.  Perfekt til udendørs brug og indendørs Jekas.dk er henrykte over denne lækre Hundemadras og Hundepude.  Her  er hundetilbehør hvor der ikke sparet på noget i  design, detaljer eller i  materiale valg. Betrækket er aftagelig og kan vaskes på den lækre hundemadras.  Outbag Vital Cushion –  Hundemadras og Hundepude  har nemlig plet-resistent med nano teknologi. Således den ikke er så modtagelig for lugt fra en f.eks. fugtig og snavset hund. Hundepuden findes i tre  størrelser og  seks  super lækre og trendy Hay farver. Lige den stil der passer til det moderne hjem. Hos Jekas.dk elsker vi den super lækre og fede Hay stil, med design der er sat sammen med en god kvalitet. Det  er et must have for alle hunde ejere.  Når du vælger en luksus seng er det vigtig med ligge komfort og kvalitet indvendig i madrassen.Hos jekas.dk finder du et stort udvalg af Hundetilbehør  f.eks. vores fantastisk holdbarre Trimmeborde i Dansk Design og dansk produceret

OUTDOOR  Outbag Vital Cushion – Outdoor Hundepude!

Endelig noget Hunde tilbehør der matcher tidens bolig stil. Her er det  i en Hundeseng- pude  i Hay stil,  kan matche boligen, og en hundepude der i sig selv er et møbel. Hundeseng- og pude i denne serie,  er fyldt med et specielt filling balls perfekt til udendørs brug og tåler fugt, for at give din hund en god og komfortabel liggestilling , der støtter rygrad, muskler og ikke mindst hundens led.  Det super flotte og stofbetræk af højeste kvalitet er plet -resistent og kan via lynlås tages af og vaskes ved 30 grader. OUTDOOR Outbag Vital Cushion giver din hunde en behagelig hyggestund eller en sund søvn, din hund fortjener at have.  Hos Team jekas.dk  anbefaler vi varmt denne hundeseng.

Outbag Vital Cushion – luksus Outdoor Hundepude – tåler fugt

Giv dig selv en oplevelse af kvalitet og design i denne super lækre Hundepude og Hundeseng. Og se  hvorfor jekas.dk anbefaler denne hundepude, det er absolut noget enhver hundeejer vil elske. Let at holde ren, høj kvalitet i en super fed og cool Hay stil. Passer perfekt til det moderne og stilrene hjem. Hvor man elsker design og høj kvlaitet. Er du ikke til Hundepude men vil du hellere have en Hundeseng har vi en fra denne serie lige her. Hundeseng og Hundepude når det skal være trendy, og passe perfekt til den moderne bolig. Her har du en hundepude, der oser af luksus og i højeste mulige kvalitet. Når Design og kvalitet er et must for at hundepude og Hundeseng passer perfekt til din bolig.

Størrelser med Mål:

 •   90 x 60 cm – Indvendige mål: 42 x 32 cm  / 36601-2-3
 • 100 x 80 cm – Indvendige mål: 75 x 57 cm / 36604-5-6
 • 120 x 95 cm – Indvendige mål: 85 x 59 cm / 36607-8-9

Kant højde er 30 cm

Vital Outbag i korte træk

 • Ortopædisk hundepude til udendørs og indendørs brug
 • Perfekt til have eller sommerhus
 • Polyester feel
 • Filling er styrofoam Balls, 15/25 cm
 • Moderne og luksuriøst udformet hundeseng.
 • Betræk af slidstærkt polyester
 • Vandtæt og tåler fugt
 • Giver hunden god og rigtig støtte for ryg, muskel og led
 • Aftagelig betræk
 • Genbrugsfyld ( styrofoam/polystyren )
 • Tilpasser sig hundens krop
 • Produceret i EU
Vægt 8 kg
Størrelse N/A
Farve

Mint Green, Sand, Taupe Gray

Størrelse

120×90 cm, 138×120 cm, 90×60 cm, S, M, L

Dyr

Hund

Mærke

Eldorado

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Outbag Vital Cushion”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen