JW-Feather-Ball-med-Klokke.jpgJW-Feather-Ball-med-Klokke.jpg

JW Feather Ball

84,00 DKK

Feather Ball med Klokke

Din kat vil elske denne sjove og levende bold med de drillende fjer der animere til fange leg. Klokken er en lille klokke der giver lyd når bolden er i bevægelse.

JW Feather Ball med Klokke

JW Feather Ball med Klokke det er både  sjov og stærk kattelegetøj. Her i en stærk grøn farve og med de farvede fjer mange katte elsker. Din kat vil elske denne sjove og levende bold med de drillende fjer der animere til fange leg. Klokken er en lille klokke der giver lyd når bolden er i bevægelse. Her kan du give din kat mange timers leg med et slidstærk stykke legetøj. Der både er sjov, stærk og der animerer din kat til at lege fange leg. JW er kendt for at det er kattelegetøj hvor der er tænkt på din kat. Team Jekas er glade for at kunne præsentere en hel serie af katte legetøj fra JW.

  • Fantastisk til solo eller interaktivt leg
  • Klokke og fjer holder katte aktiveret  og underholdt
  • Lavet af naturligt holdbart gummi, der er skånsomt mod din en mund

W® Cataction® Feather Ball med klokke er helt sikkert en ny favorit tilføjelse, til din kats favorit legetøj. Feather Ball er designet med din katte velvære i tankerne og er lavet af ikke-giftig, holdbar løber og fyldt med plotte, fluffy fjer, der kigger ud og driller din kitty, når den ruller hen over gulve og sprænger hårde overflader. Cataction Cat Toys er blide mod din kattes mund og er lette og perfekt størrelse, så din kat kan samle op og bære for at skjule. For endnu sjovere, blød Feather Ball i cat nip før spilletid! JW Cataction Cat Legetøj holder din kat i bevægelse og får masser af sund træning, som er skjult forklædt som sjov.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.2 kg
Farve

Grøn

Dyr

Kat

Funktion

Legetøj

Mærke

JW

Størrelse

Ø2 x H: 5,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JW Feather Ball”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen