JW-feather-balle-er-kattelegetøj-.jpgJW-feather-balle-er-kattelegetøj-.jpg

JW Feather Ball

39,95 DKK

Stærk kattelegetøj

JW Feather Bal  har i en flot orange gummibold, hvor der de sjove hvide fjer inde i bolden.

 

JW Feather Ball stærk kattelegetøj

JW Feather Bal  har i en flot orange gummibold, hvor der de sjove hvide fjer inde i bolden.  Katte elsker bolde og denne er ingen undtagelse. vil elske denne sjove og levende bold med de drillende fjer der animere til fange leg. Din kat vil elske denne sjove og levende bold med de drillende fjer der animere til fange leg. Her kan du give din kat mange timers leg med et slidstærk stykke legetøj. Denne bold er både sjov, slidsærk  og der animerer din kat til at lege fange leg. JW er kendt for at det er katte-legetøj hvor der er tænkt på din kat. Team Jekas er glade for at kunne præsentere en hel serie af kattelegetøj fra JW.

W® Cataction® Feather Ball Cat Toy er helt sikkert en ny favorit tilføjelse til din kats favorit legetøj. Feather Ball er designet med din katte velvære i tankerne og er lavet af ikke-giftig, holdbar løber og fyldt med plotte, fluffy fjer, der kigger ud og driller din kat.  Feather Ball er blid i kattes mund og eri en  let og perfekt størrelse, så din kat kan samle bolden op og bære den for at gemme den

Jekas kan anbefale JW kattelegetøj

Vi kan klart anbefale legetøj fra JW der er tænkt over alle detaljer, kvalitet og funktionalitet, her får du virkelig slidstærk katte-legetøj. Der kan holde i lang tid og hvor din kat bliver animeret til at ville lege, jage og fange legetøjet. Katte elsker bolde og de elsker når det er let og kan bevæge sig ved at der bliver puffer til det. Katte elsker fjer på grund af de er bevægelige og levende. Når en bold og fjer er sat sammen i et stykke legetøj til kat. Bliver det ikke bedre og din kat vil elske at kunne lege, jage og fange den sjove JW Feather Ball rundt i stuen.Du kan se vores udvalg i naturlegetøj og organic legetøj.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.2 kg
Farve

Orange

Dyr

Kat

Funktion

Legetøj

Mærke

JW

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JW Feather Ball”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen