Tilbud!
JW  Fodbold med bånd kattelegetøj -til store katteJW  Fodbold med bånd kattelegetøj -til store katte

JW Fodbold med bånd

73,95 DKK 59,00 DKK

Slidstærk og sjov legetøj

JW Fodbold med farverige og holdbarre bånd. Kattelegetøj præsenteres her or at give din kat til det næste niveau af legetid sjovt!

 

JW  Fodbold med bånd- Kattelegetøj

JW Fodbold med båndr det er både  sjov og spændende  kattelegetøj. Her i en stærk grøn farve og med de farvede bånd og den sjove bold mange katte elsker. Din kat vil elske denne sjove og levende bold med de levende bånd der animere til fange leg. JW® Pet legetøj. JW Fodbold med bånd er inovativ kattelegetøj. For at give din kat til det næste niveau af legetid sjovt! Ryst, rangle og rull cat-nip kattelegetøj.  Sjov leg og interaktivt legetøj med din kat. Katte-legetøj baseret på kattens naturlige instinkter for leg , fange og bytte. JW har det mest fantastiske legetøj til katte og i en kvalitet der ligner Petstage. Der er tænkt over materialer, funktion og muligheder, så din kat er sikret et godt legetøj.

  • Spærret inde og med lange farverige bånd
  • Holdbart naturgummi
  • Stimulerende og holdbar
  • Tilskynder det naturlige instinkt

Jekas.dk kan anbefale JW kattelegetøj

Vi kan klart anbefale legetøj fra JW der er tænkt over alle detaljer, kvalitet og funktionalitet, her får du virkelig slidstærk kattelegetøj. Der kan holde i lang tid og hvor din kat bliver animeret til at ville lege, jage og fange legetøjet. Katte elsker bolde og de elsker når det er let og kan bevæge sig ved at der bliver puffet til det. Katte elsker fjer på grund af de er bevægelige og levende. Når en bold og fjer er sat sammen i et stykke legetøj til kat. Bliver det ikke bedre og din kat vil elske at kunne lege, jage og fange den sjove JW Feather Ball rundt i stuen.

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe eller sende en mail til os  Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Vægt 0.3 kg
Farve

Orange

Funktion

Legetøj

Dyr

Kat

Størrelse

10,8 x 7,6 x38,1 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JW Fodbold med bånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen