Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

JW Hol-ee-Roller

Fra: 79,00 DKK

JW Hol-ee-Roller

Cube bold er i gummi med vanilje aroma.

 

Ryd

Beskrivelse

JW Holl-ee-Roller Hundelegetøj til træning og leg

JW Hol-ee-Roller hundelegetøj til træning og leg.. Cube bold er i gummi med vanilje aroma. For at gøre legen mere interessant, kan bolden fyldes med godbidder. Her har du en JW Holl-ee-Roller der er perfekt til træning og leg, hvor hunden skal finde den. Den er let at gemme under en arm på grund af det fleksible naturgummi. JW Holl-ee-Roller er hundelegetøj der er let at kaste og sparke til. Her er en bold der er bidevenlig og der er skånsom forhunden at bide i.

Du kan vælge at lege gemme leg og du kan vælge at kombinere den med reb så det bliver bidereb og det bliver til biderensende legetøj. Det bliver således også mere spændende at lege med.  Du kan komme flere reb ind i de store huller.

Farver ass: Lilla, Rød, blå, grøn  ( ved ønsker om farve skriv gerne 2 ønsker i bemærkning til ordre så prøver vi at opdylde det )
Gitter Cube  Bolden er fantastisk til at lege,  aktivere samt belønne hunden med.
Den bruges ofte til træning på grund af, den er så let at gemme, fordi den kan trykkes flad, helt uden at bruge kræfter.
 Lækker kvalitet til leg og aktivering.
Ønsker du en specifik farve – skrive gerne ønske et o to i bemærkning til ordren.
Bolden måler  ( S:Ø9 cm ) ( M:Ø11,5 cm)  ( L:Ø15 cm )
Farver Ass.

Vores Test piloter elsker Boomer Ball

Vores test piloter Cosmo og IQ  syntes Boomer Ball er sjov og løber gerne rundt for at fange den i time vis. rundt med en pote eller med hundens krop når den kaster sig over den i et forsøg på at fange den livlige bold. Vores familie hunde syntes bolden er sjov og løber gerne rundt for at fange den i time vis. Så herfra Team Jekas kan vi varmt anbefale denne bold, hvor hunden er aktiveret og ikke kan tygge eller ødelægge bolden af.

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer @Jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.15 kg
StørrelseDB

S, M, L, XL

FarveBD

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JW Hol-ee-Roller”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0