Tilbud!
JW-Holl-ee-Roller-godbidsbold
JW-Holl-ee-Roller-godbidsbold
JW-Holl-ee-Roller-godbidsbold

JW Holl-ee Treat Ball – Godbidsbold

220,95 DKK 177,00 DKK

Banebrydende Treat Ball

JW Hol-ee  Treat Ball  hundelegetøj til træning og leg.Her er JW Holl-ee Treat Ball en prisvindende aktiverings bold der afgiver godbidder, imens den ruller og rotere

 

 

 

Holl-ee Treat Ball Godbidsbold

JW Hol-ee  Treat Ball  hundelegetøj til træning og leg.Her er JW Holl-ee Treat Ball en prisvindende aktiverings bold der afgiver godbidder, imens den ruller og rotere. Sjov aktivering og hunde elsker at fange de velsmagende godbidder eller in-tage den daglige mængde foder. Vi kan roligt sige det er en ny og særdeles banebrydende lærings bold til træning og leg. En Bold din hund vil elske og der er let. for din hund.

Et godt stykke legetøj som hunden kan bruger masser af tid på.

Bolden fyldes nemt ved at skrue låget af og fylde foder eller godbidder i.
Fremstillet af solidt kvalitets naturgummi.
JW Holl-ee Treat BAall måler: Ø15 cm

 

JW Holl-ee-Roller

For at gøre legen mere interessant, kan bolden fyldes med godbidder. Her har du en JW Holl-ee-Roller der er perfekt til træning og leg, hvor hunden skal finde den. Den er let at gemme under en arm på grund af det fleksible naturgummi. JW Holl-ee-Roller er hundelegetøj der er let at kaste og sparke til. Her er en bold der er bidevenlig og der er skånsom forhunden at bide i.

Du kan vælge at lege gemme leg og du kan vælge at kombinere den med reb så det bliver bidereb og det bliver til biderensende legetøj. Det bliver således også mere spændende at lege med.  Du kan komme flere reb ind i de store huller.

 Bolden måler  ( S:Ø9 cm ) ( M:Ø11,5 cm)  ( L:Ø15 cm ) ( XL:Ø19 cm )

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Vægt 0.3 kg
Dyr

Hund

Funktion

Aktivering

Mærke

JW

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JW Holl-ee Treat Ball – Godbidsbold”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen