KalveFod Hundesnack

59,00 DKK

Stor Kalvefod 

Et super lækkert kalvefod, som din hund kan have fornøjelse af i lang tid. Lækker naturlig hundesnack baseret på kun en proteinkilde – nemlig kalv. Særlig velegnet til hunde med foderintolerance.Ingen tilsætnings – og farvestoffer.

 

KalveFod Hundesnack – Naturlige Tyggeben

Et super lækkert  KalveFod Hundesnack og Naturlige Tyggeben, som din hund kan have fornøjelse af i lang tid

  • Lækker naturlig hundesnack og Naturlige Tyggeben  baseret på kun en proteinkilde – nemlig kalv
  • Særlig velegnet til hunde med foderintolerance.
  • Ingen tilsætnings – og farvestoffer.
  • KalveFod Hundesnack er ca 30 cm lang og kun tørret, dvs. 100% naturlig

Den store kalvefod  kan gives til alle hunde, men er kan især være god til allergihunde.

Kalvefod når du vil forkæle din hund med tyggeben og Hundesnack.

Tyggeben

De fleste hundeejere vil gerne forkæle sine hunde med lækre tyggeben. Men ofte køber de tyggeben af lav kvalitet. Det betyder i alt sin enkelthed, at de er billigt produceret og ikke holder længe. Hos Jekas synes vi ikke, at det skal være dyrt for at være godt. Derfor har vi samlet de bedste tyggeben lige her. Din hund bliver ellevild! Du kan se vores udvalg i tyggeben Her.

Hundegodbidder er velegnede som trænings godbidder

Alle hunde elsker at få en Hundesnacks & tyggeben eller en hundegodbid, når de skal forkæles eller de skal belønnes.  Team jekas anbefaler vores Natur Træ Rod Eller de har udført en trænings opgave tilfredsstillende. Disse godbidder er hurtige at spise i forbindelse med træningen og derfor særligt velegnede som trænings godbidder

Vi har et udvalg i lækre hundegodbidder, som er velsmagende, kornfrie, fedtfattige og tandrensende. Du kan se vores udvalg ved at kigge med her.

Team Jekas står klar til at hjælpe

Kig rundt på shoppen og bliv inspireret. Vi ønsker dig god fornøjelse!  Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.  Har du brug for vejledning, kan du ringe til os på en af vores telefoner.  Du kan også følge jekashundogkat på youtube Her. Team Jekas bliver rigtig glade, hvis du deler  dine indkøb med os Her @jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb.

 

Vægt 1.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KalveFod Hundesnack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen