Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

10%

Kattebakke Arist O Tray

99,00 DKK 89,00 DKK

Kattebakke med Rem

Klassisk kattebakke Aristo-O-Tray fra moderna med kant en helt klassisk kattebakke i god kvalitet fra moderna.

 

Ryd

Beskrivelse

Kattebakke Artist O Tray

Kattebakke Arist O Tray fra moderna er lavet i kvalitets plastic. Her er der en holdbar klassisk kattebakke  i flotte farver og i god kvalitet. Aftagelig rem der kan tages af ved rengøring og der er let at tage af bakken.  Kattetoilet eller Kattebakke Arist O Tray står  stabilt og er en klassiker, når der er katte i huset. Måske skal være din kattebakke med på farten. Kattetoilet eller Kattebakke Artist O Tray  fra moderna her får du et flot klassisk design i top kvalitet som Moderna står for. Bakken er lavet i kraftig plastic og kan leveres i flere farver, der matcher tidens trend. Vil du gerne have en klassisk kattebakke Arist O Tray fra modena så får du kvalitet for pengene.

Vælg den rigtige grusske!

En grusske eller en grusskovl er et nødvendigt tilbehør når du har kat. Den skal gerne føles godt i hånden, den skal være gedin og den skal passe til din hånd. En lille spinkel hånd skal ikke have den største og tungeste grus ske eller grus skovl.  Eksempel køber du en ske eller en grus skovl  i den billige ende, får du ikke så meget kvalitet i den valgte grus ske eller skovl. Som hvis du køber den grusske eller grusskovl, der ligger i den dyre ende. Du kan købe fem eller seks af den billige ske eller skovl i løbet af et år. Køber du en der ligger den højere prisklasse har du en  grus skovl flere år. Till vores familiekatte har vi brugt begge slags og ingen tvivl Litter Lifter Beamer til fruen i huset og Litter lifter Original til herren i huset. De holdt i mange år og de formindskede spil af katte grus.

Har du brug for en grus skovl eller en grus ske kan du se vores udvalg lige her. Jekas.dk kan varmt anbefale følgende grus skovle Vi kan også anbefale Litter lifter Orginal eller Litter Lifter Beamr, de ligger godt i hånden og de holder længe, det er en god investering på sigt

Detaljer om – Kattebakke Artist O Tray  fra moderna

  • Længde:50 cm
  • Bredde: x 38 cm
  • Højde: x 13 cm
  • Kattebakke med  Rem
  • Design og top kvalitet fra Moderna.
  • Kraftig plast
  • Farver: Sort, Grå, Pink og Mørkeblå

Team jekas anbefaler brug af følgende til kattebakker

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram lige Her.

Yderligere information

Vægt 1.2 kg
Farver

Sort, Pink, Grå, Mørkeblå

FarveBD

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattebakke Arist O Tray”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0