Tilbud!

Kattebakke Berto Luksus

372,00 DKK 299,00 DKK

Berto med Hus

Ren luksus. Er særdeles  praktisk og hygiejnisk løsning med den indbyggede si, der gør det super nemt,  at sortere store klumper fra. Når design, kvalitet og funktionalitet  går op i en højere enhed.

 

 

 

Ryd

Kattebakke Berto Hus Luksus – Kattebakke med TOP

Kattebakke Berto Hus er ren luksus i kvalitet og funktionalitet. Det består af to bakker og en si, hvorpå der er et hus. Hvis du vil rengøre dette kattetoilet med hus, skal du blot fjerne den øvre skal, og fylde gruset i sien. På grund af de 6 mm brede riller kan afføring og klumper let adskilles fra det rene grus ved at ryste. Dette rene grus kan så genbruges. Det smarte system bidrager således til et særligt økonomisk forbrug.  I de smarte  farver giver Berto kattetoilet med hus i en visuelt en rigtig tiltalende løsning,  til alle design og kvalitets bevidste katte ejere.

Før hen var det kun Berto med si, nu har man så bygget et hus på det super fantastisk system. Ingen fugt eller urin kondens siver ud, fordi her er det kvalitets plastic, hvor imod de helt billige kattebakker og kattetoiletter, nogle gange kan lække med kondens eller urin. Især hvis de står på et gulv med gulv varme. Så her undgås alle gener og du får kun ren luksus. Et aktivt kulfilter sikrer, at ingen ubehagelige lugte trænger ud.

Kattebakke Berto med TOP  i overblik:

  • Katte toilet med hus
  • Hygiejnisk opdeling: 2 bakker og en si
  • Nem rengøring: sien bruges til adskillelse af afføring og klumper fra den rene grus
  • Sparsomt forbrug: udsiet grus kan genanvendes
  • Moderne look
  • Farve: blåturkis, gråbrun
  • Materiale: plastic
  • Blåtyrkis  m/ hvid top  – 39 x 42 x 59 cm
  • Grå m/ Beige top  39 x 42 x 59 cm

Team jekas anbefaler følgende produkter:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram lige Her.

 

Vægt 2 kg
Vælg en variant

Antrasit med Beige Top, Blå med Hvid top

Funktion

kattebakke

Mærke

Trixie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattebakke Berto Luksus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen