Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

20%

Kattebakke Diego

210,00 DKK 169,00 DKK

Rummelig og Billig 

Klassisk kattebakke med høj bagende og en god indgang.

 

Varenummer (SKU): TX40284 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Kattebakke Diego med hus

Kattebakke Diego med hus er en stor og rummelig katte toilet med hus. Har du problemer med din kat sparker katte gruset ud af sit katte toliet, så kan denne
kattebakke med hus være en oplagt mulighed og et godt valg. Har du f.eks. en hankat der som regel urinere højt og gerne vil strinte bagud. Så er de høje sider og den høje bagkant en perfekt mulighed for at undgå lige netop det problem. Der er andre varianter af kattebakke Oscar med hus og er du til kattebakke uden hus kan du også finde dem.

Katte bakke Diego med Hus

Den daglige rengøring er let når bakkens rem tages af. Du tænker nok hvad betyder det, jo det betyder noget i den travle hverdag, hvor du har  rigtig mange gøre mål. Disse gøre må tager tid og når du rengøre bakken, er det dejligt det er let og ubesværet.  Så tager det tid og tid er kostbar i hverdagen. Med Flip-Cat kattebakke med hus, åbner du bare låget og så er du igang med den daglige rengøring.

Når der er  pels børn i hjemmet er en kattebakke et must have, for at de har deres eget kattetoilet. Dertil skal der bruge en god grus skovl for at tømme en kattebakke. Du kan se vores udvalg i katte tilbehør ved at følge med her.

 

Diego med hus i overblik

  • kant er forbundet med beslag
  • Kattebakke med hus
  • Længde: 56 cm
  • Dybde: 40 cm  cm
  • Højde: 40 cm
  • Farve: Hvid/Sort

Vi anbefaler følgende

Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @ekashundogkat og du kan følge jekashundogkat eller jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 1.4 kg
FarveBD

FunktionDB

DyrDB

MærkevDB

Længdev2

BredeBD

Højdev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattebakke Diego”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0