Tilbud!
Kattebakke-med-hus-Duchess.
Kattebakke Duchesse med hus
Kattebakke-med-hus-Duchess.

Kattebakke Duchesse

124,00 DKK 99,00 DKK

Kattetoilet til killinger 44,5 x 32 cm

Kattetoilet der passer til killinger der skal pottetrænes. Den specielle åbning i lågen gør en killing let kan finde ind og ud af bakken.

 

Ryd

Kattebakke Duchesse med hus

Kattebakke Duchesse med hus er en perfekt kattebakke til killinger der skal pottetrænes. Der er her let ind og udgang til og fra kattebakken og den lille åbning nederst i den klare låge. Giver killinger udsyn og de kan let finde deres vej, uanset om de skal ind eller ud. Du kan se vores udvalg i kattebakker med og uden hus her.

Endelig er der kommet en kattebakke med hus hvor indgangen ikke er for høj og det ikke virker for overvældende for de små pels børn, der skal trænes og gøres renlig. Førhen var det en kamp for de små at kunne hive sig op over kanten i en stor kattebakke, det er de langt om længe fri for og når killinger er klar til at rejse hjemmefra. Så er de klar til at få en stor kattebakke en 12 ugers killing har størrelsen. 

Kattebakke  Duchess med Hus i overblik

  • kant er forbundet med Easy Click clasps
  • Bakke med høj rem forhindre at kattegrus og kattens urin bliver spredt
  • Kattebakke med hus
  • Brede: 44,5 cm
  • Dybde:35,5 cm  cm
  • Højde: 32 cm
  • Farve: Pink / Blå

Vi anbefaler følgende produkter

Daglig rengøring

Den daglige rengøring er let når bakkens rem tages af. Du tænker nok hvad betyder det, jo det betyder noget i den travle hverdag, hvor du har  rigtig mange gøre mål. Disse gøre må tager tid og når du rengøre bakken, er det dejligt det er let og ubesværet.  Så tager det tid og tid er kostbar i hverdagen. Med Flip-Cat kattebakke med hus, åbner du bare låget og så er du igang med den daglige rengøring.

Team jekas anbefaler følgende produkter:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram lige Her.

 

Vægt 1 kg
Farve

Lyseblå, Lyserød

Funktion

Kattebakke uden hus

Dyr

Kat

Mål

B:21 x L:45 x H: 29cm- bag54cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattebakke Duchesse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen