Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

15%

Kattebakke Oscar

162,95 DKK 139,00 DKK

Smart kattebakke

Kattebakke Oscar med hus er et stor og rummelige kattetoilet. Har du problemer med din kat sparker katte gruset ud af sin kattebakke, så kan denne være en god mulighed.

 

 

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): kattebakke savic Oscar K2000L Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Kattebakke Oscar

Kattebakke Oscar med hus er et stor og rummelige kattetoilet. Har du problemer med din kat sparker katte gruset ud af sin kattebakke. Så kan denne kattebakke med hus være en oplagt mulighed og et godt valg. Har du f.eks. en hankat der som regel urinere højt og gerne vil strinte bagud. Så er de høje sider og den høje bagkant en perfekt mulighed for at undgå lige netop det problem. Der er andre varianter af kattebakke Oscar med hus og er du til kattebakke uden hus kan du også finde dem.

Savic Kattetoilet Oscar med hus

Kattebakke fra Savic  med hus eller kattetoilet uden hus, giver en hurtig og let tilgang, når bakken skal gøres tømmes og rengøre.  For at spare på katte gruset er det vigtigt at have den grus skovl, der passer til det katte grus der er i bakken. klumperne i katte gruset er let at tage op uden at ryste med den grus ske der benyttes. Vil du gerne se Berto Top kattebakke, kan du se det lige her Oscar katte toilet er med låge og mulighed for at sætte  filter i toppen.  huset fastgøres nemt til bund med smarte beslag.

Kattetoilet Oscar i overblik

  • kant er forbundet med beslag
  • Kattebakke med hus
  • Lægdde: 50 cm
  • Dybde: 37 cm  cm
  • Højde: 39 cm
  • Farve: Pink / Blå

Daglig rengøring

Den daglige rengøring er let når bakkens rem tages af. Du tænker nok hvad betyder det, jo det betyder noget i den travle hverdag, hvor du har  rigtig mange gøre mål. Disse gøre må tager tid og når du rengøre bakken, er det dejligt det er let og ubesværet.  Så tager det tid og tid er kostbar i hverdagen. Med Flip-Cat kattebakke , åbner du bare låget og så er du igang med den daglige rengøring.

Team jekas anbefaler følgende produkter:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram lige Her.

 

Yderligere information

Vægt 1.3 kg
FarveBD

,

FunktionDB

DyrDB

MærkevDB

Varemålv2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattebakke Oscar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0