Kattebakke Pearl Hop In - kattetoiletKattebakke Pearl Hop In - kattetoilet

Kattebakke Pearl Hop In

259,95 DKK

Er der småbørn og Hunde i Hjemmet 

Kattebakke Pearl Hop In. Hjælp dig selv med en Kattebakke der gør en stor forskel, når der er småbørn og hunde i hjemmet. Ingen adgang for hunde og småbørn, det kan kun være et godt valg.

 

Kattebakke Pearl Hop In

Kattebakke Pearl Hop In  undgå griseri af katte grus på gulvet og undgå f.eks. barn eller hund går i katte bakken. Smart og funktionelt kattetoilet. Hop IN kattetoilet – Intet mindre end super fantastisk, du  undgår grus på gulvet.  Det grus der hænger ved kattens poter, falder af på låget. Og her slipper du for at småbørn og hund har adgang til katte bakken. Du opnår et resultatet der er hygiejnisk  og du får rene og pæne omgivelser. De høje sider garanterer at al væske bliver indenbords, og holder desuden graveglade hunde og børn væk fra katte gruset. Team Jekas anbefaler denne smarte kattebakke med hus og høje sider.

  • Mål: 63 × 42 × 49 cm
  • Urine off tager al lugt af urin og afføring bruge

Grusmåtte undgå gris på gulvet

Tilbehør en grusmåtte er et nødvendigt tilbehør til en kattebakke eller til et katte toilet. Hvorfor det? Jo det er fordi en grus måtte foran dit katte toilet mindsker gris fra kattebakken. Når en kat går ud og ind af et katte toilet vil der altid hænge grus ved poterne. Det falder af der hvor katten går og har du fliser eller trægulv er det ofte forbundet med genér når kattegrus ligger alle vegne. Har du småbørn er det især et problem fordi småbørn undersøger det de finder. Så får at undgå og minimere det gris, kan du med fordel købe en grus måtte.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

 

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattebakke Pearl Hop In”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen