Tilbud!
Kattebakke Pearl Hop In - kattetoilet

Kattebakke Pearl Hop In

292,95 DKK 249,00 DKK

Er der småbørn og Hunde i Hjemmet 

Kattebakke Pearl Hop In. Hjælp dig selv med en Kattebakke der gør en stor forskel, når der er småbørn og hunde i hjemmet. Ingen adgang for hunde og småbørn, det kan kun være et godt valg.

 

Kattebakke Pearl Hop In

Kattebakke Pearl Hop In  undgå griseri af katte grus på gulvet og undgå f.eks. barn eller hund går i katte bakken. Smart og funktionelt kattetoilet. Hop IN kattetoilet – Intet mindre end super fantastisk, du  undgår grus på gulvet.  Det grus der hænger ved kattens poter, falder af på låget. Og her slipper du for at småbørn og hund har adgang til katte bakken. Du opnår et resultatet der er hygiejnisk  og du får rene og pæne omgivelser. De høje sider garanterer at al væske bliver indenbords, og holder desuden graveglade hunde og børn væk fra katte gruset. Team Jekas anbefaler denne smarte kattebakke med hus og høje sider.

  • Mål: 63 × 42 × 49 cm

Team jekas anbefaler følgende produkter:

Grusmåtte undgå gris på gulvet

Tilbehør en grusmåtte er et nødvendigt tilbehør til en kattebakke eller til et katte toilet. Hvorfor det? Jo det er fordi en grus måtte foran dit katte toilet mindsker gris fra kattebakken. Når en kat går ud og ind af et katte toilet vil der altid hænge grus ved poterne. Det falder af der hvor katten går og har du fliser eller trægulv er det ofte forbundet med genér når kattegrus ligger alle vegne. Har du småbørn er det især et problem fordi småbørn undersøger det de finder. Så får at undgå og minimere det gris, kan du med fordel købe en grus måtte. En grus måtte findes i mange design og varianter HER.

Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

 

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattebakke Pearl Hop In”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen