Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

15%

Kattehalsbånd med motiv

35,25 DKK 29,95 DKK

Katte halsbånd

Med motiv af livlige bobler, et perfekt halsbånd når du vil vise ejerskab på din kat. Halbåndet er i en blød og lækker nylon der ikke ødelægger pelsen af.

 

 

 

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): Dogman 153610 kattehalsbånd med hjerter Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Kattehalsbånd med motiv

Kattehalsbånd med  hjerte motiv, et perfekt halsbånd når du vil vise ejerskab på din kat. Kattehalsbånd med hjerte motiv og snap lås  –  halsbånd med sikkerhedslås, der åbner sig hvis katten sidder fast i noget. Katte halsbåndet har en fin bjælde og det kan justeres ( max 30cm )  Med et kattehalsbånd til frit løbende katte,  viser du ejerskab

  • Med klokke
  • Regulerbar
  • Trinløs

På den måde ser de mennesker din kat møder, at der er ejer til katten.  Derfor er det altid en god ide, at købe et katte halsbånd til fritgående kat. Det må gerne være reflekterende, sådan katten kan ses om dagen og i mørket. Uanset om du har chippet eller øremærket din kat, eller du ikke har.  så er det  vigtigt at have et halsbånd på den, når den færdes ude i naturen. Så giv din kat og dig selv sikkerhed ved at have et halsbånd på katten. Leder du efter et  katte halsbånd,  hvor du kan skrive adresse på så kan de se mere  her Du kan se vores udvalg her 

OBS: Industrien laver altid kattehalsbånd med bjælder eller klokke, Team Jekas anbefaler du tager den af. Den gør ingen gavn for katte og lyden vil kun skabe forvirring og stress hos katte.

ID-tegn eller Kattetegn

Vi anbefaler, at du som katte ejer overvejer at købe et kattetegn til din kat. Kattetegn forøger dine chancer for at få din firbenede pels ven hjem igen, hvis den er kommet på afveje. Hos jekashundogkat.dk har vi ID-tegn og katte tegn i høj kvalitet og til fornuftige penge. Du kan se vores udvalg Her. 

Team Jekas – din sparrings partner

Har du spørgsmål til Vores team er du velkommen til at ringe til os eller du kan sende en mail Her.  Du kan dele dine indkøb med Team jekas ved at @jekashundogkat eller du kan følge os på facebook eller Her. 

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
FarveBD

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattehalsbånd med motiv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0