Kattehalsbånd Monte Carlo

54,00 DKK

.Kattehalsbånd Monte Carlo

Kattehalsbåndet fra Karlie med de flotte og skinnende rhinsten med fine detaljer, giver et flot look

Ryd

Kattehalsbånd Monte Carlo

Kattehalsbånd Monte Carlo er med de flotte og skinnende rhinsten med fine detaljer, giver et flot look. Her er der kælet for detaljerne. De fine håndsyninger kædet sammen med de skinnende hindstene, giver et elegant og unikt look. Der adskiller sig fra det sædvanlige nylon halsbånd, mange katte går med. Halsbåndet har en lille klokke, vi anbefaler at tage af, for ikke at påvirke katten negativt.

Kattehalsbånd Monte Carlo har fine for kromede fittings fuldender det elegante  look. Halsbåndet har kliklås og er med et elastik,  sådan det kan give sig hvis katten skulle hænge fast i noget. Vil du se andre halsbånd i vores udvalg, kan du se flere her.

  • Forkromede fittings
  • Flotte skindende rhindsten
  • Syning med fine detaljer
  • Med klokke
  • Med elastik
  • Med kliklås
  • Farver: hot pink, lyserød, rød og sort
  • 11 mm i brede L:ca. 30 cm

ID  Halsbånd til hvalpe og killinger Velcro

ID Halsbånd til hvalpe og killinger Velcro, gør det let at have et kuld pels venner. Når du bruger de små velcro halsbånd, er det let at kende de små kattekillinger eller hundehvalpe i et kuld.  Halsbåndene kan tilpasses til størrelserne hen af vejen, imens de små killinger eller hvalpe vokser op. Du vil med disse velcro  halsbånd, kunne undgå at skulle bruge det forbudte neglelak, hvor du skal huske at komme nyt neglelak på løbende. Netop fordi det let slides af.

Vi ønsker dig en god tur rundt på shoppen

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge og på Instagram lige Her.

Vægt 0.1 kg
Farve

Hot Pink, Lyserød, Rød, Sort

Bredde

11 mm

Længde

30 cm

Funktion

Halsbånd

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattehalsbånd Monte Carlo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen