Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

15%

Kattehalsbånd

33,95 DKK 29,00 DKK

Fint Halsbånd med motiv

Motiv af farverige og livlige bobler, kan være et perfekt halsbånd.  Når du vil vise ejerskab på din kat. Halsbåndet er i en blød og lækker nylon der ikke ødelægger pelsen af.

 

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Katte Halsbånd med motiv

Katte halsbånd med motiv af livlige bobler, et perfekt halsbånd når du vil vise ejerskab på din kat. Katte halsbånd med motiv af bobler og snap lås  –  halsbånd med sikkerhedslås, der åbner sig hvis katten sidder fast i noget. Katte halsbåndet har en fin bjælde og det kan justeres ( max 30cm )  Med et kattehalsbånd til frit løbende katte,  viser du ejerskab.

  • Med klokke
  • Regulerbar
  • Trinløs

På den måde ser de mennesker din kat møder, at der er ejer til katten.  Derfor er det altid en god ide, at købe et katte halsbånd til fritgående kat. Det må gerne være reflekterende, sådan katten kan ses om dagen og i mørket. Uanset om du har en chip eller øremærket din kat, eller du ikke har.  så er det  vigtigt at have et halsbånd på den, når den færdes ude i naturen. Så giv din kat og dig selv sikkerhed ved at have et halsbånd på katten. Leder du efter et  katte halsbånd,  hvor du kan skrive adresse på så kan de se mere  her Du kan se vores udvalg her

OBS: Industrien laver altid kattehalsbånd med bjælder eller klokke, Team Jekas anbefaler du tager den af. Den gør ingen gavn for katte og lyden vil kun skabe forvirring og stress hos katte.

Team Jekas – din sparrings partner

Har du spørgsmål til Vores team er du velkommen til at ringe til os eller du kan sende en mail til os Her.
Du kan dele dine indkøb med Team jekas ved at @jekashundogkat eller du kan følge os på facebook eller Her. 

Yderligere information

Vægt 3 kg
FarveBD

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattehalsbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0