Baldrian Legepølse - Naturlegetøj Favorit i alt Kattelegetøj
Baldrian Legepølse Hitter - kattelegetøj - naturlegetø jekashundoglatjBaldrian Legepølse Hitter - kattelegetøj - naturlegetø jekashundoglatj

Baldrian Legepølse

39,00 DKK

Legepølse Et must have

Her er et super stykke Naturlegetøj, med vores egen unikke blanding af Baldrian.  Den unikke blanding gør duften holder ekstra længe og er noget der beroliger katte og animere dem til at ville lege.

Baldrian Legepølse Håndlavet

Baldrian Legepølse med vores egen blanding af Baldrian, Valerian og Baldrian pulver. Et naturlegetøj uden sidestykke og et populært kattelegetøj. Et er sikkert din kat vil elske  at få en Baldrian Legepølse.

Kattelegetøj der er must have og har du mere end en kat, husk at købe så de har en hver. Så undgår du at der er en der ikke kan lege med. Vores kunder køber denne legepølse igen og igen. Velvidende at den holder duften længe og det gør den attraktiv.

Legepølsen er et super stykke Naturlegetøj, med vores speciel blanding af Baldrian holder duften ekstra længe og er noget katten virkelig tænder på, fordi den kan lugte baldrian, modsat mange at de ting der købes hvor hverken du eller katten kan dufte Baldrian.  Vil du ikke gerne se et sikkert hit og det er uanset hvilken alder din killing eller din kat har. Så vil den elske vores minkhaler, se det her.

Baldrian Legepølse Håndlavet

Baldrian Legepølse er et fantastisk stykke Naturlegetøj, med vores speciel blanding af Baldrian, holder duften holder meget længe og er noget katten gerne vil. Vores familie katte og mange andre katte ejere. Er helt klar over dette fantastiske stykke legetøj. Det er bare et kæmpe hit. Har du en kat der er bang og nervøs, ved en flytning, en tur til dyrlægen eller Nytårsaften.

Er din kat alene hjemme eller er den nervøs, bange kan Baldrian bolcher være med til at berolige den, på en 100% naturlig måde.

Fyldet i vores håndlavede Legepølse består af pudefyld, og duften kommer af en unik blanding. Tørret Baldrian, Baldrian pulver, Valerian og  af vores egen hjemmedyrkede katteurt.  Vores Bolcher er stærkere og holder duften længere end dem du køber færdigsyet i den lokale dyrehandel.  Her sidder der folk og laver dem i hånden og alle materialer går imellem hænderne på dem der syr.

Forslag til du kan lade katten lege med en Baldrian Legepølse  i ca. 1 time én gang om ugen eller hver 14 dag, så  vil den altid være ny og spændende. Har du den liggende fremme hele tiden  bliver den hverdag og kan blive kedelig for din katten.

Hvordan opbevares Legepølsen?

Vi anbefaler du opbevare denne i en lukket pose, på den måde bevares den gode duft kattens elsker bedst. Skulle duften formindskes, kan du  nulre den i hænderne, så vil duften træde frem igen. Katte har en unik  lugtesans og de kan dufte  ting, du ikke kan.

Giv den et kattelegetøj som dette og du vil se, så er den rolig og legesyg!  Baldrian Bolcher er ganske enkelt et super stykke Naturlegetøj, der gør duften holder ekstrem længe og vi anbefaler det til alle katte. Vi har den også i en variant Baldrian Bolchere og Baldrian  Legepølse med minkhale. Legepølse med Minkhale er perfekt til især hankatte og legepølsen er større og passe til store katte.

Tænker du kan se hvor tydeligt det er at dette kattelegetøj og naturlegetøj der er et kæmpe hit. Der kan gå timer med leg og hygge. Den  levende minkhale suser hen af gulvet, når den kastes eller der puffes til den. Har du flere katte anbefaler Team Jekashundogkat.dk  at du køber en til hver, så de ikke kommer til at stå udenfor legen. Du kan også købe mink halen uden legepølsen, det kan du gøre her. 

Derfor anbefaler vi legepølse – kattelegetøj

 • Duften af  vores egen blanding af Baldrianog valerian
 • Holder duften rigtig længe 
 • Materiale: ass.  Bomuldsstof
 • Farve:ass
 • Beroliger Urolige katte
 • Nervøse katte
 • Hunkatte i løb
 • Hankatte der vil sparke fra når de leger
 • Når din kat skal være alene hjemme
 • Motiv og farver ass.
 • Nyt billede på vej

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.02 kg
Dyregruppe

Kat

Funktion

Kattelegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baldrian Legepølse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen