Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

20%

Kattens NO1 Flad krads

Fra: 119,95 DKK Fra: 99,00 DKK

Vægkrads Bred

Vægkrads i to størrelser og i to farver natur og sort. Når der skal være mulighed for at hvæsse klør eller du vil skåne et bestemt sted.

 

Ryd
Varenummer (SKU): vk-150-160 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Kattens NO1 Flad Vægkrads, kradsebræt og kradsepind

Kattens NO1 Flad vægkrads, kradsebræt og  kradsepind –  kan  købes i  varianter med  Natur Sisal  eller  All Black sisal. Kattens NO 1 har lavet vægkrads samt kradsebræt og kradsetræer igennem 35 år og har dermed lavet et brand folk kender i bagplade og endestykkerne. Vægkrads – når der skal være mulighed for at hvæsse klør eller du vil skåne et bestemt sted.  Et flad vægkrads, kradsebræt  og kradsetræ er et godt valg, når du vil skåne dine møbler. Når katten vil bruge sit naturlige instinkt for at hvæsse klør. Du kan f.eks. se   halvrund vægkrads  der kan fås i tre størrelser og i natur eller sort.

Det kan godt betale sig at købe kvalitet på grund af det bliver billigst i længden. Et kradsebræt eller et kradsetræ er et must have i ethvert hjem hvor der er katte. Katte hvæsse klør på grund af deres natulige instinkt for at pleje deres klør og for at afmærke territorium. Der findes utallige kradseløsninger og derfor vil vi anbefale du surfer lidt rundt på shoppen og ser de muligheder der er. Vi har virkelig mange muligheder, og finder du og du gerne vil ønske eller have  det lidt anderledes.

Kontakt Team Jekas – vi er din expert i at finde en skræddersyet løsning, der passer til dine ønsker og det behov dine katte har, Vil du se alternativer kan du se det her fra ActiveCats  her er der ingen plastik i endestykkerne ren olieret naturtræ . Tag ewn rundtur du kan kun blive inspireret til et væghængt kradsetræ, husk vi skræddersyr gerne hvis du har ønsker.

  • Vælg størrelse
  • Farver: Natur  Sisal / All Black ( sort)

Følg Team Jekas på de sociale medier!
Elsker du også Team Jekas? Følg os på Facebook og følg med i vores univers! Du finder os lige her 👈
Elsker du dit nye køb ligeså meget som vi gør hos Team Jekas, så del det med os på vores 👉 instagram 👈 og brug #jekashundogkat

Yderligere information

Vægt N/A
Variantv2

,

FarveBD

,

Dyr

Kat

MærkevDB

FunktionDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1 Flad krads”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0