Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Kattens NO1 Halvrund

Fra: 120,00 DKK

Kattens NO1. Halvrund Vægkrads

Et absolut fornuftigt valg, hvis man har katte men ikke den nødvendige gulvplads til et kradsetræ. Denne vare er fra det anerkendte kvalitetsmærke Kattens NO1. Det betyder, at du er sikret en god kvalitet, der holder og tåler brug.

 

Ryd
Varenummer (SKU): VK-220-221 -1 Kategori: Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Kattens NO1 Halvrund Vægkrads – kradsebræt

Kattens NO1 Halvrund Vægkrads – kradsebræt er et absolut fornuftigt valg, hvis man har katte men ikke den nødvendige gulvplads til et kradsetræ. Der er fantastiske muligheder for at skabe et rigtig godt, udfordrende og komfortabelt kradsemiljø på væggen. Et vigtigt element til netop et perfekt kradsemiljø kan være denne fantastiske vare. Vi tilbyder varen i forskellige mål og i farverne natur eller all black. På den måde kan du skabe et miljø, der passer ind i indretningen af dit hjem. Et væghængt kradsebræt er perfekt til dig med lidt plads. Du kan se hele vores udvalg i kradsetræer ved at følge med Her. 

Halrund vægkrads

Igennem 35 år har Kattens NO1. lavet kvalitets produkter til katte. Vægkrads, kradsebræt, kattekrads og kradsetræer når kattens behov for at hvæsse klør, skal tilgodeses. For at undgå det går ud over møbler og vægge i hjemmet. Du finder mange muligheder for vægkrads, kradsebræt, kradsetræ og gulvkrads. Vi har fuld sortiment  fra Kattens NO1 og ActiveCats. To kvalitetsmærker, der holder til at blive brugt på den lange bane. Vi er din ekspert når det gælder skræddersyede total løsninger, fordi mange færdige modeller mangler lige eller andet, for at du syntes det er perfekt. Du er velkommen til at kontakte os og vi hjælper og vejleder, dig så du finder den rette løsning. Kattens NO1. Halvrund Væg-krads, kradsebrædt og kradsetræ kan leveres i mange varianter  og i Natur sisal og i All Black sisal.

  • Farver: All Black / Natur

Størrelser:

  • Halvrund Væg-krads B10,5 x H48,5 cm
  • Halvrund Væg-krads  B15,5 x H53,5 cm
  • Halvrund Væg-krads  122 cm

Har du spørgsmål?

Er Team Jekas klar på tlf. eller her.
Har du lyst til at dele dine indkøb med os kan du gøre det på Instagram #jekashundogkat eller du kan følge vores events og nyheder her , og på den måde få inspiration.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Vaelg-en-variant

H122cm, H53xB15,5cm, H48,5xB10,5cm

Vaelg-farve

All Black, Natur

Højdev2

, , ,

FarveBD

,

Variantv2

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1 Halvrund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0