Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Kattens NO1 Hubert

Fra: 1.399,00 DKK

En god start og der kan udbygges

Kattens NO1. Hubert kradsetræ  et af de kradsetæer der egner sig til at bygge videre på hvis behovet opstår. Et godt begynder krads der let kan udbygges til en gulv til loft model.
Ryd

Beskrivelse

Kattens NO1 Hubert  93 cm

Kattens NO1. Hubert 93 cm kradsetræ har det hele,  hyggehule med panorama indgang, det har en dejlig stor hylde med en fast kant der giver tryghed og støtte. Med denne model har du et godt begyndet kradsetræ og får du brug for at udbygge  det, vil det være et af de kradsetræer der giver de bedre muligheder udbygning til et gulv til loft kradsetræ. En fordel ved at købe kattens NO1 Hubert  er, at du  kan tilkøbe løsdele og dermed holde dit kradsetræ pæn og funktionel. Der slides forskelligt og nogle dele slides mere end andre, du kan tilkøbe løsdele Her. 

Har du brug for et alternativ kan du se vores udvalg i Kattens NO1 Her eller i ActiveCats  Her. ActiveCats er Dansk design og Dansk produceret og der er aftagelige betræk på alle hylder og huler.

Til Kattens NO1 Hubert  medfølger :

 •  2 x 40 cm søjle  Ø 13 cm
 •  1 x 30 cm søjle  Ø 13 cm
 •  1 x 23 cm søjle Ø 13 cm
 • 1 stk.  Bund med plys 57 x 57 cm
 • 1 stk. Rund hule Ø 40 cm x H30 cm
 • 1 stk. Rund hylde m. kant Ø 56 cm

Bemærk:

 • Har du andre ønsker skræddersyer vi gerne dit ønske
 • Billede: af All Black,  Grå  og  Creme er illustration
 • Højder over 300 cm er ikke omfattet af fabriks garantien.
 • Søjler: Natur eller Sorte søjler
 • Maritale: Plys
 • Farver: Creme,  Grå, Sort

Når du vælger søjler og plys

Det kan være godt at se på dit interiør i boligen når du vælger farve på dit kradsetræ. Sorte søjler og sort plys kan være hårdt og tungt at se på. Især hvis alle møbler er sorte. Men vælger du f.eks. sorte søjler og sætter grå eller plys til, så er det lige pludselig elegant, smart og det bliver en del af dit interiør. Tænk over farver og tænk over hvordan det spiller med resten af dit interiør. Et kradsetræ er en investering i et katte møbel til dit hjem.

Hvorfor vælge et kradsetræ?

Din kat har brug for sin helt egen plads, et sted hvor den kan slappe af, sove, slikke sig og hvæsse klør.  Ude i naturen ville din kat blive aktiveret og motioneret. Den ville have sin helt egen favorit sted, hvor den var tryg og hvor den slappede af. Med et kradsetræ kan du give din kat det optimale sted at være. Du kan give den en plads, hvor den kan slappe af, lege, sove, sikke sig og hvæsse klør. En del af hverdagen har din kat brug for, at kunne trække sig og være sig selv. Giv din kat et kradsetræ og husk at købe kvalitet det betaler sig. Du får lige en lille video som inspiration til nogle af de muligheder der kunne være muligt – se

Vi er lige ved hånden

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 15 kg
Søjlev2

,

FarveBD

, ,

VægtDB

FunktionDB

DyrDB

MærkevDB

Størrelsemålv2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1 Hubert”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0