Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

21%

Kattens NO1 Huee-Bi

799,00 DKK 629,95 DKK

HueeBi  Dobbelt

Kattehule i et lækkert møbelstof der er oppe i tidens  trend. Interiør og design til det moderne hjem.

 

 

Ryd

Beskrivelse

Kattens NO1 Huee-Bi

Kattens NO1 Huee-Bi  er trendy og moderne i valg af materialer, det lækre møbelstof passer ind i ethvert moderne hjem.  Jekas.dk er sikre at både kat og ejer vil elske dette smukke kattemøbel. HueeBi hulen er nu kommet i en efterspurgt nyt betræk hvor det er et møbel stof med nuancerede farver i stoffet. Er du til plys og pels  kan Hueebi Hulen nu også leveres med fluffy plys  Hvid , Black og  Grå. En super flot og smart HueeBi Hule og ikke nok med det. Hulen kan sagtens bruges som puf og siddeplads. Her er der virkelig en stykke katte møbel som ikke kun er til katten, her kan den bruges til flere formål

Må: Ø41 cm x 78 cm  

En Super lækker kattehule der bliver som en del af dit interiør og et flot kattemøbel i din bolig. Er du træt af plys er dette en mulighed for at vælge en katte hule uden plys og er du til plys og pels kan du vælge en kattehule med det. Et smart og funktionelt kattemøbel, når det skal være design og lækker kvalitet til din kat.

Har du spørgsmål til produktet kontakt os Her. Du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram og vi bliver glade hvis du vil dele dine indkøb med os #jekashundogkat.

Yderligere information

Vægt 6 kg
FarveBD

, , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1 Huee-Bi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0