Kattens NO1 Luks-krads

499,00 DKK

Gulvkrads med Birketræsbund

Kattens NO1. med  bund i Naturtræ  Her er et gulvkrads i luksus udgaven og det er let at holde pæn og ren.

 

Ryd

Kattens NO1 Luks-krads Træbund

Kattens NO1  Luks-krads Træbund af birkefine.  Let rengørings og ingen fnug. Den findes i Natur sisal eller med Sort sisal og lakeret bund i naturtræ.

Der medfølger til kattens NO1 Luks-krads

  • Natur Søjle: 80 cm x Ø 1
  • Bund areal: 50 X 50 cm
  • Bund:  Birkfiner
  • Søjle Natur søjle eller sort søjle
  • 85 cm Ø13
  • Plys Top

ActiveCats Silver-Line – Kradsetræ

ActiveCats Silver-Line  Kradsetræ i Sort er virkelig super flot, det er elegant i sin enkelhed og der oser af luksus. Her får du et katte møbel og Interiør til din bolig.

ActiveCats Silver- Line Kradsetræ er intet mindre end er ren luksus og gennemført Dansk Håndværk. Et møbel der er en del af bolig indretningen i det moderne hjem. ActiveCAts har her en flot model i sort naturtræ. Her er ingen plys og ingen unødvendige detaljer. Enkel berber sisal der er  let at holde ren og let at holde pæn i mange år . Bliver søjlen slidt er den vendbar og om nødvendigt kan der købes en ny søjle.

  • 80cm x Ø13cm x Ø50cm olieret Bund Her 

ActiveCats Dansk Design og Dans produceret

ActiveCats Luxkrads 85 cm x Ø13 cmActiveCat Luxkrads 85 cm x Ø13 cm er både i Design og Produktion 100 % Dansk. ActiveCat Luxkrads er fremtidens kradsetræ, her kan du få fornøjelse af bunden i årevis og kun skifte søjlen, når den trænger. Du kan vende søjlen, vis den bliver slidt. ActiveCats er fremtidens kradsetræ er både smuk at se på og indgår som et møbel i boligen.

Activekat Luxs-krads har overlokket syning i begge ender af søjlen, således forstærkningen gør katten ikke kan ødelægge og løsne sisal på søjlen. Her er der et Luxkrads der holder og et kradsetræ der bliver en del af interiøret i din.  Her er søjlerne håndlavet på egen fabrik og der er dansk håndværk i produktionene af Alt fra ActiveCats.

 

Team Jekas er lige ved hånden.

Team Jekas er din Expert til at skræddersy lige nøjagtig det kradsetræ du ønsker til din kat og dig. Vil du dele dit køb med Jekas Hund og Kat  kan du gøre det ved at følge os her og @jekashundogkat på Instagram Her. Team Jekas ønsker dig god fornøjelse på vores webshop.

Vægt 6 kg
Farve

Natur, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1 Luks-krads”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen