Tilbud!
Kattens-NO1-Lux-krads-søjle-Ø13cm.jpgKattens-NO1-Lux-krads-søjle-Ø13cm.jpg

Kattens NO1 Lux-krads

449,95 DKK479,95 DKK

Lux krads

Her er der kradsemulighed for din kat i lang tid. Et Lux krads har den gode og kraftige søjle, der giver din kat optimal mulighed for at hvæsse klør.

Ryd
Varenummer (SKU): LX-541A-luxkrads Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Kattens NO1 Lux krads

Kattens NO1 Lux krads er et kradsetræ, hvor din kat kan hvæsse sine klør. Her er der en gulvkrads der holder i rigtig mange år. Og et kradsbrædt din kat eller katte vil bruge mange gange daglig. Det fine ved Kattens NO1 Lux krads, er at den er let at flytte rundt med. Alt efter hvor du gerne vil have den. På den måde er den aldrig for langt væk fra der hvor du er og hvor din kat selvfølelig vil være i nærheden af dig. Derfor er det dejligt at kunne have kradsetræet tæt på. Sådan du undgår din kat eller katte tager en let løsning i en sofa eller på en væg.

Lux krads består af.

  • Mål: 80 cm x Ø13 cm x Bund  50×50 cm

Der er mange muligheder når det gælder kradsetræer.

Vi har også et udvalg i kradsetræer fra ActiveCats du kan se lige her. Forskellen på AciveCats og Kattens NO 1 er der er endestykker i naturtræ og på kattens er det plastic. Ellers er det fra begge producenter sisal måtte eller sisal tæppe. Der er ikke noget reb der er om viklet på søjlerne alle søjler er med sisal tæppe eller sisal måtte. Jekas.dk er din sparringspartner når du har behov for at skræddersy eller tilpasse til dit ønske eller dit behov. Du kan f.eks. se nogle muligheder Her. Det kan være en mulighed, at bruge en væg hvis du ikke har så meget gulv plads. En  god mulighed kunne også være en kradsetønde, der har rigtig meget sisal til at hvæsse klør på.

Team jekas er din sparringspartner

Har du spørgsmål eller ønsker du hjælpe og vejledning kan du kontakte os Her hvis du har spørgsmål.
Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

 

Vægt 4.5 kg
Vælg en variant

All Black, Natur

Højde

83cmxØ13cm

Mærke

Kattens NO1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1 Lux-krads”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen