Kattens NO1. Lux miljø

569,00 DKK

Kattens NO1. Lux-miljø

Er et kradsetræ, der har en god højde i forhold til alle katte racer, med en søjle på hele 80 cm.

Ryd

Kattens NO1. Lux miljø

Kattens NO1. Lux miljø er et kradsetræ, der har en god højde i forhold til alle katte racer med en stamme på 80 cm. Kradsetræ og Kradsepind når din kat skal have mulighed for at hvæsse sine klør. Lux-krads giver din kat mulighed for at stå oprejst og hvæsse sine klør. Det er en vigtig detalje, køb aldrig dit kradsetræ eller kradsepind for kort og for kort er 60 cm. Den størrelse er kun til killinger og din kat skal stå krumbøjet for at hvæsse sine klør. Du kan blive inspireret her på vores side – se mere Her

Kattens NO1. Lux Miljø der medfølger
  • 1 stk. søjle 80 cm
  • 1 stk. bund m/plys 48,5 x 48,5 cm
  • 1 stk. rund hylde Ø 35 cm

Kattens NO.1 

Kattens NO. 1 har vi i alle i følgende serier.  Standard, All Black, Q-serien, Nordic og Birdie. Kattens NO 1. tilbyder søjler i Natur farvet og i All Black (sort). Betræk på hylder og huler kan du få i  forskellige varianter. Men der er nogle modeller hvor der ikke kan købes løsdele udover søjler. Bliv inspireret til væghængt kradsetræ Her Eller læs “Hvorfor Elsker katte kradsetræer” Her. 

Inspiration

Du kan få inspiration til væghængt luksus kradsemiljø ved at se Her. Har du spørgsmål eller ønsker er du altid velkommen til at kontakte os. Jekas.dk er din Expert når det gælder kradsetræer, væghængte krads og kradsemiljø.  Jekas.dk med gennemsigtighed, Nordjysk charme og en høj service, hele vejen igennem. Vi gør opmærksom på at Kattens NO.1 er Dansk Brand der fra år 2019 bliver produceret i Kina.

Vægt 8 kg
Farve

Creme, Grå, Sort

Søjletype

Natur

Funktion

Kradsetræ

Mærke

Kattens NO1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1. Lux miljø”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen