Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Kattens NO1 Nåle-krads

359,00 DKK

Killing-miljø

Killing-miljø  med plys bund eller bund i natur træ.

 

Ryd
Varenummer (SKU): speciel naturtræbund / med plys bund Kategori: Tags: , , , , , , , , , ,

Beskrivelse

Kattens NO1 Nålekrads 65 cm og killinge-krads

Kattens NO1  Nåle-krads 65 cm og killinge-krads. Her er en nåle-krads med plys bund og en speciel udgave med hvid-lakeret træbund.  Bunden er let og rengørings venlig. den passer perfekt ind i det moderne hjem, Bunden er udstyret med en søjle på 60 x Ø9 cm, og med en hylde på Ø30 cm.  Kattens NO1. Nålekrads  og killinge- krads  natur søjler og creme plys hylde.. Den ekstra lækre udgave med  hule er en af de mest solgt og fra ActiveCats, Killing krads med Hule og den ser du her.

Kattens NO1 nåle-krads 65 cm

All Black kradsetræ fra Kattens NO.1 giver din killing rig mulighed for at opholde sig oppe i højden, mens den ligger behageligt. Kradsetræet har nemlig en platform i det blødeste plys. Et kradsetræ er nødvendigt, hvis du ejer en killing, da det er en naturlig adfærd for katte at kradse i ting. Den primære grund til at katte kradser, er for at vedligeholde og rense deres kløer. Den anden grund er for at sætte duftspor. Katte har duftkirtler på hovedet, omkring bagenden og i deres poter. Duftkirtlerne i poterne bliver aktiveret, når katten kradser og derved sættes duftspor, der fungerer som signalstoffer til andre katte.

Dette kradsetræ fra Kattens NO.1 består af i alt tre dele:

  • En bund Lys lakeret Træ / Plys i Sort / Creme
  • En top Plys
  • En søjle Natur / Sort

Varianter

1. Rund Bund Ø40 cm  :
2. Natur søjle m/  lys  træ bund, sort plys hylde
Sort søjle m/  – lys  træbund,  sort plys hylde
Sort Søjle m/ plys hylde og bund i sort
Natur søjle m/ plys hylde og bund i  creme

Spørgsmål til Team Jekas

Har du spørgsmål til et produkt eller til andet er du velkommen til at kontakte vores Team Her.   Vi sætter en ære i hele tiden at finde nyheder og de sidste trends der rører på sig, vil du følge os og finde inspirations i vores opslag kan du følge os Her.  Team Jekas bliver utolig glade hvis du vil dele dine indkøb med os og glæde andre med hvordan dine indkøb er modtaget af vores pelsbørn. Du kan dele dem ved at “jekashundogkat på Instagram eller ved at dele det på din facebook side ved at nævne  Jekas Hund & Kat i dit opslag.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Variantv2

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1 Nåle-krads”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0