Kattens NO1 Q-OO - Vi skræddersyr Væghængt kradsetræ i Hay stil
Kattens NO1 Q-OO Væghængt kradsetræerKattens NO1 Q-OO Væghængt kradsetræer

Kattens NO1 Q-OO

2.179,00 DKK2.199,00 DKK

Speciel Model 

Vi skræddersyr kradsetræer – det er vigtig du kontakter os og vi får en snak om hvad du ønsker,  og vi kan fortælle dig om de muligheder der er. Sådan vi sammen får lavet lige præcis den løsning du ønsker dig.

 

Ryd

Kattens NO1 Q-OO Væghængt

Kattens NO1  Q-OO  væghængt kradsetræer skræddersyet – trendy Hay stil og er  100%  uden plys. Så er du træt af plys er dette en oplagt mulighed.  Det er lavet i slidstærk og kraftig møbelstof kradsetræ i et smart design og det bedste af det hele er at det ikke fnugger.  Her er der virkelig en smukt design med et lækkert lyst møbelstof.

Der bare lige giver det ekstra unikke look.  Søger du et kradse-træ med stof,  der matcher din bolig stil, så er dette en oplagt mulighed. Kradsetræer har siden tidernes morgen været lavet i plys og er du en af dem , der ikke har lyst til at have plys på dit kradsetræ?

Så er dette virkelig en oplagt mulighed, for at få et møbel til hjemmet. I tidens boligstil er der mange der ikke ønsker et kradsetræ i plys til at stå i stuen, her kommer de nye materialer i stof, læder og suede stof ind i billedet.  Se hvilke andre modeller jekas.dk har fra Q-serien her.   

Kattens NO1 Q-OO  Væghængt kradsetræ  husk vi skræddersyer gerne hvis der ikke er en model der passer ind i dine ønsker. Står du og har ønsker ud over modellen på billedet så er du velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at få dine ønsker opfyldt.  Ønsker du at få 3 hængehylde  skriv det i bemærkning til ordre.

Kattens No1 Q-OO Kradsetræ medfølger:

  • 2 x Vinkelbeslag væg montering
  • Gevind skrue
  • Du kan vælge højde ( Ø60 cm søjler = 120cm ) (  2x 80 cm søjler = 160 cm  )
  • 1 x hylde med kant Ø40 cm
  • 2 x hængehylder 44 x 44 cm
  • OBS: vælger du lyse søjler vil det være med vinkel beslag som montering til væg.

Team Jekas er her hvis du har spørgsmål

Har du Specielle ønsker  – står Team jekas hos jekas  klar med råd og vejledning og skræddersyer gerne til dit behov og ønsker, du kan kontakte os
Team jekas vil elske hvis du deler dine indkøb med os, du kan dele dem #jekashundogkat  Eller du kan tagge os på instagram)

Vægt 15 kg
Vælg en variant

Q-00 med 2x60cm Natur søjler, Q-00 med 2x60cm Sorte søjler, Q-00 med 2x80cm Natur søjler, Q-00 med 2x80cm Sorte søjler

Mærke

Kattens NO1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1 Q-OO”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen