Kattens NO1 Q-OO - Vi skræddersyr kradsetræ - I Nordisk Stil
Kattens NO1 Q-OO Væghængt kradsetræerKattens NO1 Q-OO Væghængt kradsetræer

Kattens NO1 Q-OO

2.299,00 kr.2.399,00 kr.

Kattens NO1 Q-OO Væghængt

  • Vi skræddersyr kradsetræer
  • Billede er kundefoto
  • Med Væghængt vinkelbeslag
  • Billede med sorte søjler er illustration

Kattens NO1 Q-OO Væghængt

Kattens NO1  Q-OO  væghængt kradsetræer skræddersyet – trendy og i lys Nordisk stil og er  100%  uden plys. Så er du træt af plys er dette en oplagt mulighed.  Det er lavet i slidstærk og kraftig møbelstof kradsetræ i et smart design og det bedste af det hele er at det ikke fnugger.  Her er der virkelig en smukt design med et lækkert lyst møbelstof.

Der bare lige giver det ekstra unikke look.  Søger du et kradsetræ med et lækkert tekstil,  der matcher din boligstil, så er dette en oplagt mulighed. Kradsetræer har siden tidernes morgen været lavet i plys og er du en af dem , der ikke har lyst til at have plys på dit kradsetræ?

Så er dette virkelig en oplagt mulighed, for at få et møbel til hjemmet. I tidens boligstil er der mange der ikke ønsker et kradsetræ i plys til at stå i stuen, her kommer de nye materialer i stof, læder og suede stof ind i billedet.  Se hvilke andre modeller jekas har fra Q-serien her.   

Kattens NO1 Q-OO  Væghængt kradsetræ  husk vi skræddersyer gerne hvis der ikke er en model der passer ind i dine ønsker. Står du og har ønsker ud over modellen på billedet så er du velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig med at få dine ønsker opfyldt.  Ønsker du at få 3 hængehylde  skriv det i bemærkning til ordre.

Kattens No1 Q-OO Kradsetræ medfølger:

  • 2 x Vinkelbeslag ( aktiv Kats )  vægmontering
  • Gevindskrue
  • Du kan vælge højde ( Ø60 cm søjler = 120 cm ) (  2x 80 cm søjler = 160 cm  )
  • 1 x hylde med kant Ø40 cm
  • 2 x hængehylder 44 x 44 cm
  • OBS: ved køb vil der være vinkel beslag i top og bund som på de væghængte kradsetræer fra Aktive Kat  ( f.eks. vinkel beslag som montering til væg). Og de to søjler fra væg ud til kradsetræet erstattes af et vinkelbeslag i top og bund hvilket gør det mere enkelt og smart.

Team Jekas er her hvis du har spørgsmål

Har du Specielle ønsker  – står Team jekas hos jekas  klar med råd og vejledning og skræddersyer gerne til dit behov og ønsker, du kan kontakte os
Team jekas vil elske hvis du deler dine indkøb med os, du kan dele dem #jekashundogkat  Eller du kan tagge os på instagram)

Vægt 15 kg
Højde på kradsetræ

120cm, 160 cm

Søjletype

Natur Sisal, Sort Sisal

Dyregruppe

Kat

Mærke

Aktiv Kat, Kattens NO1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen