Kattens NO1 Q14

1.079,00 DKK

Er du ikke til plys men til den fede HAY stil, er dette en mulighed for at du kan nyt interiør i din bolig.   Her er Q-14 på 62 cm i højden  en  fin gulvmodel fra den nye kollektion i Q-serien fra kattens NO1.  Det lækre materiale der er valgt er kraftigt og slidstærkt møbelstof, der den lysegrå farve med nuancer der giver et fint spil og i sidste ende giver et unikt og smukt look.

Ryd

Kattens No1. Q14 højde er her 62 cm

Kattes No1. Q14 kradsetræ og kradsemiljø  i en model med en højde på 62 cm,  fra en serie af kradsetræer og kradsemiljøer  i HAY stil.. Er du ikke til plys men til den fede HAY stil, er dette en mulighed for at du kan få nyt interiør i din bolig.   Her er Q14  i  en  fin gulvmodel fra den nye kollektion af kradsetræer fra Q-serien fra  kattens NO1.  Det lækre materiale der er valgt er kraftigt og slidstærkt møbelstof, der den lysegrå farve med nuancer der giver et fint spil og i sidste ende giver et unikt og smukt look. Her er et kradsetræ og et klatremiljø der kan stå i ethvert hjem.

Det smarte er – her kan du tilkøbe hver enkelt modul som løsdele, efterhånden som du får brug for at udskifte dele af dit  kradsetræ. Derfor kan det godt betale sig at købe kvalitet hvorfor det? Jo fordi et Kina kradsetræ vil ikke holde lige så lang tid, som et kradsetræ fra Kattens NO 1.Kradsetræ her en smart gulvmodel i en kollektion af trendy og smarte kradsetræer og kradsemiljøer i den fede moderne trend der er oppe i tiden.

Der medfølger:

  • Bund 50 x 50 cm
  •  Hule Ø40 cm
  • Hylde Ø40 cm
  • Søjle 60 cm x Ø13 cm
  • Søjle 30 cm x Ø13 cm

Matrialer:

  • Møbelstof stærk
  • Farve stof: Grå
  • Søjler: Natur / Sort
  • Højde 62 cm

Inspiration

Du kan få inspiration til væghængt luksus kradsemiljø ved at se Her. Har du spørgsmål eller specielle ønsker, er du altid velkommen til at ringe til os eller kontakte os Her. Jekas.dk er din Expert når det gælder kradsetræer, væghængte krads og kradsemiljø. Team Jekas bliver glad hvis du har lyst til at dele dine indkøb med os Her. du kan bruge #jekashundkat og se det der er aktiv

Vægt 9 kg
Søjletype

Natur Søjler, Sorte Søjler

Vægt

10kg

Farve

Grå

Mærke

Kattens NO1

Størrelse

M

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1 Q14”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen